Όταν το Twitter δεν ασχολείται με την επικαιρότητα, βρίσκει άλλους, πιο δημιουργικούς τρόπους για να περάσει την ώρα του. Αυτή τη φορά, οι χρήστες του εξωτερικού αποφάσισαν να «παίξουν» με το μυαλό μας και να μας παιδέψουν με μια οπτική ψευδαίσθηση, μία από τις πολλές που μπορεί να εντοπίσει κάποιος ψάχνοντας στο ίντερνετ. Η φωτογραφία έφτασε και στη χώρα μας και όπως ήταν λογικό, έγινε viral μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτές οι αναρτήσεις, χωρίς καμία αμφιβολία, παρουσιάζουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έχουν σκοπό να τεστάρουν τα μάτια μας και φυσικά τον εγκέφαλό μας. Μερικές, μάλιστα, είναι ικανές να μας κάνουν να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο ή να πιστέψουμε πως η ζωή μας είναι ένα ψέμαΘα σας προτείναμε να μην προσπαθήσετε να βρείτε τη σωστή απάντηση όντας μεθυσμένοι διότι οι κύκλοι που βλέπετε θα γίνουν ακόμα πιο έντονοι.

Η ερώτηση που έκανε ο χρήστης Benonwine ήταν απλή: «Βλέπετε κάποιον αριθμό; Αν ναι, ποιον αριθμό;». Συγκεντρωθείτε και ρίξτε μια ματιά:

https://t.co/wUK0HBXQZF


Η εικόνα που μοιράστηκε δείχνει έναν ασπρόμαυρο ριγέ κύκλο με κρυμμένους αριθμούς και αυτό που τώρα έχει εκπλήξει τον ιντερνετικό κόσμο, είναι πόσοι βλέπουν διαφορετικούς αριθμούς. Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες και από τότε, το tweet έχει συγκεντρώσει αμέτρητα likes. Η ανάρτηση έχει επίσης παρακινήσει τους ανθρώπους να μοιράζονται διάφορα σχόλια καθώς οι περισσότεροι από αυτούς έδιναν διαφορετικές απαντήσεις.

Εάν έχετε μπερδευτεί με τον αριθμό, η σωστή απάντηση είναι 3452839. Για δείτε λίγο καλύτερα, ίσως το παρατηρήσετε και εσείς.