Δεν είναι μυστικό ότι οι διάσημοι του εξωτερικού κερδίζουν πολλά χρήματα. Τόσα πολλά χρήματα που στην πραγματικότητα μπορούν να πουν όχι σε πολλά εκατομμύρια δολάρια όταν ένα project και γενικότερα μια πρόταση δεν τους καλύπτει. Από την άλλη, βέβαια, μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι όλες αυτές οι διασημότητες είναι άνθρωποι, κάνουν λάθη και ότι χάνουν ευκαιρίες να κερδίσουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Ποιοι είμαστε εμείς που θα τους κρίνουμε όμως;

Οι περισσότεροι ζηλεύουν βλέποντας τους celebrities να κάνουν τις ζωές που δεν μπορούν να κάνουν οι απλοί άνθρωποι ούτε στα όνειρά τους. Για τους ξένους λέμε, όχι τους δικούς μας. Η στάση που κρατούν απέναντι στα πολλά εκατομμύρια και η άρνησή τους σε αυτά, όμως, είναι ένα καλό μάθημα για τα άτομο που πιστεύουν ότι τα λεφτά φέρνουν και την ευτυχία και ότι πρέπει να είναι ο μοναδικός στόχος στη ζωή μας. Μερικές φορές είναι καλό να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να συγκεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε.

Επίσης, ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι που κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια μπορούν να πάρουν κακές αποφάσεις και πρέπει να συμβιβαστούν με αυτό, όπως κάνουμε όλοι όταν αποτυγχάνουμε σε κάτι. Όλα στο παιχνίδι είναι. Λοιπόν, εδώ είναι μια λίστα με διασημότητες που είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό ακόμα περισσότερο, αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν το έκαναν. Και μπράβο τους θα πούμε εμείς.

Lady Gaga

via GIPHY

Την κάλεσαν να εμφανιστεί στο Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος το οποίο της πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολάρια. Η Lady Gaga, γνωστή για τις «φιλελεύθερες» απόψεις της, απέρριψε την πρόταση. Τελικά, τραγούδησε στην ορκωμοσία του Joe Biden.

Gotye

via GIPHY

Το τραγούδι “Somebody That I Used to Know” κυκλοφόρησε το 2011 και είναι το πιο επιτυχημένο κομμάτι του δημιουργός Gotye. Έχει φτάσει στην κορυφή των διεθνών τσαρτ και από τον Φεβρουάριο του 2021, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού προβλήθηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια φορές, χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Θα νομίζατε ότι ένα άτομο με τόσες πολλές προβολές στο YouTube θα είχε κερδίσει αρκετά χρήματα από τις διαφημίσεις, σωστά; Σωστά, αυτό όμως δεν ισχύει και για τον Gotye. Ο τραγουδιστής δεν θέλει η μουσική του να συνδέεται με προϊόντα έτσι απέρριψε τα εκατομμύρια από τις διαφημίσεις στο YouTube.

ZZ Top

via GIPHY

Δύο μέλη του γκρουπ, ο Billy Gibbons και ο Dusty Hill, αποφάσισαν να αλλάξουν την εικόνα τους τη δεκαετία του 1970, αφήνοντας μακριά γένια, κάτι που έγινε και το κύριο χαρακτηριστικό τους. Τα μακριά γένια τους έγιναν τόσο γνωστά, που η εταιρεία ξυραφιών Gillette πρόσφερε και στους δυο 1 εκατομμύριο δολάρια για να τα ξυρίσουν σε μια διαφήμιση. Είπαν όχι φυσικά.

Christian Bale

Ίσως ο καλύτερος Μπάτμαν. Η τριλογία του Dark Knight ήταν πολύ επιτυχημένη και η Warner Bros κέρδισε 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τις τρεις ταινίες. Ο ηθοποιός έβγαλε περίπου 54 εκατομμύρια δολάρια και στο τέλος της τρίτης ταινίας, του προτάθηκε ξανά ο ρόλος για να συνεχίσει με μία ακόμα, αλλά αρνήθηκε. Για να τον πείσουν, του έκαναν μια πρόταση 50 εκατομμυρίων, όσα κέρδισε δηλαδή από την τριλογία. Η απάντησή του ήταν και πάλι αρνητική.

Vince Gilligan

via GIPHY

Είναι το Breaking Bad μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών; Eίναι. Μπορείτε να φανταστείτε ένα διαφορετικό τέλος; Σίγουρα όχι. Η σειρά αποτελείται 62 επεισόδια και αυτό είναι μια αναφορά στον ατομικό αριθμό του Samarium, το οποίο χρησιμοποιείται στη θεραπεία του καρκίνου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς, Vince Gilligan, αρνήθηκε 75 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει άλλα τρία επεισόδια την τελευταία σεζόν. Επίσης, χρειαζόταν να ξαναγράψει το τέλος από την αρχή, γιατί τη στιγμή που έλαβε την προσφορά, το είχε ήδη γράψει. Άρχοντας!