Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να αποδείξει πως η έμφυλη βία είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Χθες, Πέμπτη, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, ένας άνδρας επιτέθηκε σε μια γυναίκα, χτυπώντας τη με μανία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος δεν της επιτίθεται για πρώτη φορά. Παλιότερα, της είχε επιτεθεί στην ίδια πλατεία, στο κέντρο της Λαμίας, χαρακώνοντάς τη στο πρόσωπο με ένα ξυράφι. 

Ήταν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι όταν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Πάρκου είδαν έναν άνδρα να γρονθοκοπηθεί μια γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιοι έτρεξαν να βοηθήσουν, άλλοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο δράστης έφυγε τρέχοντας μέσα στα στενά.

Η 38χρονη γυναίκα και μητέρα, που το τελευταίο διάστημα έχασε τους γονείς της, δίνει αγώνα να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες, έχοντας απευθυνθεί στο ΚΕΘΕΑ. Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, ο πρώην σύντροφός της δεν της το επιτρέπει, ξυλοκοπώντας την καθημερινά και απειλώντας την πως θα τη σκοτώσει. 

Η γυναίκα έχει ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, το γραφείο όπου μπορούν να απεθυνθούν κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, και στο ΚΕΘΕΑ.  «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με», λέει με δάκρυα στα μάτια και αίματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα, που δέχτηκε λίγο πριν, από τον πρώην σύντροφό της.

Κυκλοφορεί ένα βίντεο στο οποίο ζητά βοήθεια από περαστικούς, μετά την πρώτη επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, παλιότερα. Σε αυτό η γυναίκα ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, γιατί αιμορραγεί, με την αστυνομία να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να τη βοηθήσει.