Στα άκυρα beefs τα οποία μάς τρίβει στη μούρη η επικαιρότητα, έρχεται να προστεθεί και αυτό του Άρη Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο, στον άερα του ΣΚΑΪ. Σε άλλα νέα, το χιούμορ του Γιώργου Καραμέρου δεν εκτιμήθηκε καθόλου από τον Άρη Πορτοσάλτε, μιας και ο δεύτερος το πήρε προσωπικά. 

Ο Πορτοσάλτε μόλις είχε τελειώσει την τοποθέτησή του για τον Παύλο Πολάκη και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είχε όρεξη να τον τρολάρει. «Καλημέρα σε όλους. Με λίγο χιούμορ Άρη, δεν πιστεύω να σου ήρθε ο λογαριασμός πρωί-πρωί γιατί σε βλέπω σε μία ένταση. Γιατί εκτός από τον ύφος Πολάκη υπάρχει και το περιεχόμενο, υπάρχει και η πραγματικότητα», είπε ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον Πορτοσάλτε, που δεν είναι νέο ότι τηλεοπτικά τουλάχιστον, δεν φημίζεται για το χιούμορ του. 

Έγινε έξαλλος, αμέσως, λοιπόν, απαντώντας: «Μισό λεπτό αγαπητέ κύριε, γιατί εγώ επί του ύφους σας, δεν ασχολούμαι. Παρακαλώ παρα πολύ να ανακαλέσετε. Δεν ανέχομαι, δεν ανέχομαι προσωπική κρίση για το πως θα μιλώ από κανέναν Καραμέρο. Δεν με ενδιαφέρει κανένα χιούμορ κανένα Καραμέρου». Ναι, καθόλου χιούμορ. 

Τότε ο ψύχραιμος και με τρολ διάθεση Γιώργος Καραμέρος του απάντησε: «Δεν μίλησα για το δικό σας ύφος. Μίλησα για το ύφος του κύριου Πολάκη και έκανα χιούμορ, το οποίο έχετε απολέσει. Δεν με καταλάβατε. Θα δείτε το video και θα καταλάβετε. Θα δείτε το video στο Luben και θα καταλάβετε…».

 

Ίσως να χρειάζεται να δει λίγα βίντεο του Luben o Πορτοσάλτε στο μεταξύ. Θα του κάνει καλό λίγο γέλιο.