O θάνατος για κάποιους είναι κάτι τρομακτικό καθώς μόλις κλείσουμε για τελευταία φορά τα μάτια μας, οδηγούμαστε στο άγνωστο. Για τα άτομα που πιστεύουν σε συγκεκριμένες θρησκείες, βέβαια, ο θάνατος είναι ένα ακόμα ταξίδι με δύο προορισμούς, ανάλογα με τη στάση και την συμπεριφορά του εκάστοτε ανθρώπου όσο ζούσε. Για κάποιους άλλους, όμως, δεν υπάρχει ούτε ο Παράδεισος ούτε η Κόλαση. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει τίποτα και αυτό από μόνο του είναι κάτι που, στην ιδέα και μόνο, τους προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα.

via GIPHY

Οι άνθρωποι, με λίγα λόγια, όταν έρχεται ο χάρος να κάνει αυτό για το οποίο φημίζεται, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τους «φοβητσιάρηδες» και τους «υπερβολικά κουλ». Τις αντιδράσεις των ανθρώπων αυτών, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, τις καταγράφουν στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία και όταν ένας «περίεργος» κάνει την ερώτηση «ποια είναι η πιο creepy κουβέντα που έχεις ακούσει» στο Reddit, γεννιούνται διαμαντάκια. Δεν είναι ειρωνικό που σε ένα με κεντρικό άξονά του τον θάνατο, να μιλάμε για γέννηση; Ίσως, δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως.

Ο χρήστης ProcaineForTheSoul έκανε την ερώτηση και αυτές είναι οι απαντήσεις που πήρε. ΟΚ, με κάποιες γελάσαμε, με κάποιες 

«Θες να τρομοκρατήσω κάποιον συγκεκριμένο;»

«Θα σας δω σε λίγες βδομάδες, αγόρια».

«Γιατί συμβαίνει αυτό σε εμένα;».

«Είσαι ελεύθερος, είσαι ελεύθερος». Και μετά πέθανε.

«Νομίζω αξίζω λίγο καλό ρούμι».

«Θα σε δω αύριο».

«Μπορώ να χρησιμοποιήσω για λίγο το κινητό σου, γλυκιά μου, να καλέσω το γιο μου πριν πεθάνω σήμερα;».

«Δεν έχουν μάτια». Έλα, υπερβολικά creepy.

«Δεν θα το πιστέψεις αυτό…».

«Του πήρες το κορίτσι και γι’ αυτό θα καείς στην Κόλαση».

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, μην πείτε στους γονείς μου ότι έπινα».

«Οι αράχνες τρώνε τον παππού». Μακριά και αγαπημένοι, δεν θέλουμε τέτοια.

«Πρέπει να πω σε κάποιον πού να σκάψει για να τη βρει».

«Είναι μια χαρά, φίλε. Μην ανησυχείς».

«Η γιαγιά σου θέλει να βάψω το σπίτι».

«Τουλάχιστον δεν κινδυνεύω άλλο».

«Τα λέμε εκεί».