Η καταδικασμένη «ψεύτικη κληρονόμος» Άννα Σορόκιν λέει ότι ξόδεψε τα 320.000 δολάρια που της έδωσε το Netflix για να προσαρμόσει την ιστορία της σε χρέη  και στα νομικά έξοδα και αποκαλύπτει ότι είναι φίλη με την πρώην πλέον σύντροφο του Κάνιε, Τζούλια Φοξ.

https://t.co/PU3vFnV47I

Η Άννα Σορόκιν, σήμερα είναι 31 ετών και βρίσκεται στη φυλακή της Νέας Υόρκης εν αναμονή της απέλασης, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης δύο ετών για απάτη και στη συνέχεια φυλακίστηκε γιατί είχε λήξει η άδεια παραμονής της. Εκτός από τα περίπου 223.000 δολάρια που έχει καταβληθεί για αποζημίωση και πρόστιμα, η Sorokin έχει επίσης πληρώσει 75.000 δολάρια σε δικηγορικές αμοιβές και θα χρωστάει περισσότερα μόλις ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες στην υπόθεσή της, αφήνοντάς της λίγα χρήματα από την πληρωμή του Netflix.

Η Άννα Ντέλβι, η οποία έζησε ζωάρα προσποιούμενη τη Γερμανίδα κληρονόμο δήλωσε ότι τώρα ξοδεύει τον χρόνο της διαβάζοντας και προσπαθώντας να βοηθήσει άλλους με θέματα μετανάστευσης. Έκανε και τη δήλωση ότι η φυλακή είναι ξεκάθαρα χάσιμο χρόνου.

Σήμερα, βρίσκεται στο σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας Orange στο Goshen. Τι άλλο κάνει σήμερα; Δουλεύει ετοιμάζοντας σε ένα ντοκιμαντέρ με την Bunim Murray Productions στο Λος Άντζελες, γράφει ένα βιβλίο ως memoir για το χρόνο που πέρασε στη φυλακή και ετοιμάζει ένα podcast.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης πάγωσε τα κεφάλαια της Σορόκιν τον Μάιο του 2019 — μια σπάνια επίκληση του νόμου «Son of Sam» , ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τους εγκληματίες να επωφελούνται από τα εγκλήματά τους. Ο νόμος ψηφίστηκε το 1977 αφού οι εκδότες πρόσφεραν στον κατά συρροή δολοφόνο Ντέιβιντ Μπέρκοβιτς χρήματα για τα δικαιώματα βιβλίου σχετικά με τα εγκλήματά του