Χωρίς χρυσές αλυσίδες, αλλά με κατάλευκο χαμόγελο. Χωρίς swag, αλλά με attitude. Χωρίς γκαφρά σαν βεντάλια, αλλά με χαρτοφύλακα γεμάτο με σημαντικές υποθέσεις. Κυρίες και κύριοι, ο ένας και μοναδικός Αλέξης Κούγιας σκέφτεται σοβαρά να το γυρίσει στην τραπ και να πετάξει μια για πάντα το κοστούμι της Νομικής από πάνω του. Από εδώ και πέρα θα μιλάει αποκλειστικά με τη χρήση autotune και η μόνη φορά που θα βρεθεί και πάλι σε δικαστήριο, θα είναι για δική του υπόθεση που θα αφορά τα γκάνια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Πώς έχει το στόρι; O γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε τυχαία με μια ομάδα τράπερ σε κουρείο της Βάρης και τα αλάνια δεν ήθελαν και πολύ να κάνουν shooting και να το ανεβάσουν στο TikTok. To βίντεο, αν και παρέμεινε στη σελίδα του Enillionare για λίγη ώρα, έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές. Λογικό, δεν βλέπεις κάθε μέρα τον Αλέξη Κούγια να κοιτάζει σαν χαμένος γύρω του χωρίς να ξέρει τι του γίνεται.

Όπως διαβάζουμε στο βίντεο, ο ποινικολόγος θα πάρει μέρος στο video clip, κάτι που επισημοποιεί και την ενασχόλησή του με τη μουσική της νεολαίας. Να πούμε επίσης ότι αυτόματα ανοίγει ο δρόμος για τον Σάκη Ρουβά να αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

https://www.youtube.com/watch?v=ZoXcfTLH1Sg