Εντάξει, το ξέρουμε, πέσατε από τα σύννεφα. Δεν περιμένατε ποτέ να διαβάσετε αυτή την είδηση. Δυστυχώς, όμως, είναι αλήθεια. Ο αγαπημένος μας παρουσιαστής, ο ένας και μοναδικός Μένιος Φουρθιώτης, το άτομο που κατάφερε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση, συνελήφθη. Ξανά. Όχι, δεν έβαλε κάποιον να πυροβολήσει με καλάζνικοφ τον τοίχο του, δεν είναι άτομο που του αρέσουν οι επαναλήψεις, θα σκεφτεί στο μέλλον κάτι άλλο, πιο εντυπωσιακό.

Αυτή τη φορά, ο Λάρι Κινγκ της Ελλάδας θα περάσει της φυλακής τα σίδερα για άλλο λόγο. Ελπίζουμε τουλάχιστον να έχει καλύτερο πρωινό γιατί πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει τα παραπονάκια του.

 Η προφυλάκιση του Φουρθιώτη αποφασίστηκε με βούλευμα, λόγω της παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2021, όταν είχε αποφασιστεί η υπό όρους αποφυλάκισή του. Εκτός της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, ο Φουρθιώτης ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, όρο τον οποίο παραβίασε με αποτέλεσμα την αυτόματη έκδοση βουλεύματος για την επιστροφή του στη φυλακή. Έριξε πιστόλι δηλαδή, μάλλον άργησε να ξυπνήσει.

Σε εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε μετά το βούλευμα που αποφασίζει την προφυλάκισή του, αυτή την ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγείται στην Ασφάλεια Αθηνών και με ενδιάμεση στάση τα δικαστήρια Αθηνών αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Με τόσες συλλήψεις ο Θέμης Αδαμαντίδης νιώθει άβολα.