Ο Τιτανικός είναι μια εμβληματική ταινία, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αψηφά την υποκειμενικότητα. Θέλω να πω, είτε τη βρίσκεις μια καλή ταινία, είτε μια κακή ταινία, έκλαψες και την ξαναείδες. Ίσως παραπάνω από μια φορές. Τώρα, όμως, έρχεται ένας τυπάς, που θα καταφέρει να σε κάνει να γελάσεις με τον Τιτανικό. Πώς; Ο θεούλης αντικατέστησε την Κέιτ Γουίνσλετ με μια γάτα. Με μια μαύρη γάτα η οποία σε ένα εντελώς twisted τρέιλερ του Τιτανικού, αποτελεί τη ντάμα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ναι, ακόμα και στην iconic σκηνή στην πλώρη του Τιτανικού. 

Σε αυτό το τρέιλερ-παρωδία η OwlKitty αντικαθιστά την Κέιτ, την αγαπημένη του Τζακ. Την επιμέλεια του βίντεο ανέλαβαν οι “γονείς” της Lizzy (αυτό είναι το πραγματικό όνομα της γάτας), Tibbo Charroppin και Olivia Boone. Γενικώς, δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν τη Lizzy να παράξουν κόντεντ. Και πολύ επιτυχημένο θα λέγαμε. 

Για τα πρακτικά, η Lizzy έχει έχει πρωταγωνιστήσει άτυπα και σε άλλες ταινίες, με παρόμοιο τρόπο, όπως τους Avengers, το Jurassic Park, το Pulp Fiction και άλλα. “Η ιδέα ήρθε σχετικά φυσικά. Απλώς σκέφτηκα τρόπους που θα μπορούσα να συνδυάσω τη γάτα μας και το greenscreen μας με έναν διασκεδαστικό, χαζό τρόπο. Βάζοντας τη Lizzy σε ήδη υπάρχον footage, όπως ας πούμε σε μια ταινία, έβγαλε το περισσότερο νόημα”, αναφέρει ο Tibbo, μιλώντας στο Bored Panda. “Μας παίρνιει περίπου δυο εβδομάδες να φτιάξουμε το κάθε βίντεο. Κάθε βίντεο είναι διαφορετικό και έρχεται με τις δικές του προκλήσεις”, συνεχίζει. 

Παρακάτω θα δεις μερικές φωτογραφίες όπου η Lizzy σβήνει παντελώς από το πλάνο την Κέιτ -θεότητα- Γουίνσλετ, αλλά και το viral τρέιλερ του Τιτανικού. Όχι το οριγκινάλε, που λέει και ο Ooze, αλλά εκείνο που ζει η γάτα στο σταριλίκι της.