Η νοσταλγία χτύπησε κόκκινο στο γνωστό half time του Super Bowl. Για την ιστορία, οι Rams κέρδισαν με ανατροπή 23-20 τους Bengals κατακτώντας το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, όμως αυτό που θα μείνει σε όσους δεν ασχολούνται έντονα με το αμερικανικό ποδόσφαιρο, είναι η εμφάνιση των Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary. J. Blige, Kendrick Lamar και 50 Cent.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από την ιστορική αυτή εμφάνιση, όλοι όμως εξακολουθούν να μιλούν περισσότερο για το show παρά για το αποτέλεσμα του Super Bowl και όχι μόνο ασχολούνται, αλλά επιμένουν πως είναι το καλύτερο show στην ιστορία του θεσμού, πράγμα που έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτο μετά τη μαγική εμφάνιση του Prince το 2007. Θυμίζουμε ότι τραγούδησε το Purple Rain εν μέσω βροχής.

Φυσικά, ως συνήθως, το line up για το Super Bowl ήταν από το πάνω ράφι, αλλά δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση αυτό που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Λίγο η Καλιφόρνια, λίγο ο καιρός, λίγο η ανάγκη η διασκέδαση με διαφορετικό τρόπο, ανέβασαν στη σκηνή τους Dr Dre και Snoop Dogg για αρχή, για να ακολουθήσουν οι Mary J. Blige, Eminem, Kendrick Lamar και ο 50 Cent κυριολεκτικά από το πουθενά.

H αρχή έγινε με το κομμάτι Next Episode και στη συνέχεια ακούσαμε το California Love, In Da Club, Family Affair, No More Drama, M.a.a. D City, Alright Lose Yourself (γερή δόση νοσταλγίας) και Still Dre. O Eminem, μάλιστα, γονάτισε μετά το τέλος του δικού του τραγουδιού σαν άλλος Colin Kaepernick και ήδη διαβάζουμε σε διάφορα μέσα ότι το NFL δεν ήταν σύμφωνο με αυτή την κίνηση. Μέσα στο σπιτάκι τους λοιπόν.

Ήταν αυτό το καλύτερο half time show στην ιστορία; Μπορεί. Για τον LeBron James, πάντως, σίγουρα ήταν. Μία ανατριχίλα στο Lose Yourself και το Still Dre τη νιώσαμε.

https://twitter.com/KingJames/status/1493033913958092803?ref_src=twsrc%5Etfw