Το φαγητό αποτελεί μία ιεροτελεστία. Η γεύση είναι ιδέα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με το θέατρο και τη μόδα, έτσι ακριβώς και η γεύση εξελίσσεται και αναπτύσσεται με μία δυναμική που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Οι τάσεις της γαστρονομίας αλλάζουν με ραγδαίο ρυθμό και όποιος δεν είναι κολλημένος, δεν χάνει την ευκαιρία για νέες δοκιμές που ενδεχομένως να του αλλάξουν την – γαστρονομική- ζωή του.
Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται πολλοι πειραματισμοί. Χρειάζεται ρίσκο. Και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό. Αντιθέτως είναι αποκρουστικό. Σε τέτοιο βαθμό που θα μας κάνει να χάσουμε την όρεξή μας για φαγητό. Αν θεωρείς πως όλο αυτό αποτελεί υπερβολή, τότε παρακάτω θα συναντήσεις 10 «σεφ» που κατάφεραν να κάνουν τον κόσμο μας ένα απαίσιο μέρος για να φας.
Ε, σε πιάνει μια αηδία.
1) Όταν λέμε πως στην καντίνα θέλουμε και λίγη «βρωμιά», δεν εννοούμε ακριβώς αυτό
2) Λίγο πιο άψητο το κοτόπουλο και θα σηκωθεί, θα πάρει το καλαμπόκι και θα φύγουν από το πιάτο
3) Ο σωστός ο ψήστης ο μερακλής ξέρει να ψήνει παντού. Ακόμη και σε χέστρα
4) Ναι, ξέρω πως οι γάτες είναι η καλύτερη παρέα αλλά ευχαριστώ δε θα φάω απόψε στην κουζίνα σας
5) Ο ίδιος την αποκάλεσε ως «Σαλάτα του Καίσαρα» αλλά με γάλα. Δε θα ήταν αρκετά περήφανος ο Καίσαρας για το αποτέλεσμα
6) Ο Covid-19 είναι το καλύτερο σενάριο για να κολλήσεις με την κυρία που φτιάχνει burritos στο πάτωμα
7) Όταν σε ρωτάει η Μαφία, ποιο θέλεις να είναι το τελευταίο σου γεύμα
8) Υγειονομικό λαμβάνει;
9) -Αποκλείεται να βρεις πίτσα που να μην τρώγεται.
– Hold my beer
10) Δεν είναι πώς κάτι με χαλάει στο πιάτο, απλώς αποφάσισα να ξεκινήσω δίαιτα μόλις τώρα και πιω λίγο κρασάκι