Ο Γουίλ Αρνέτ πρωταγωνιστεί σε αυτό το ριμέικ του Netflix του ξεκαρδιστικού βρετανικού βασισμένο σε αυτοσχεδιασμούς Murder in Successville με τεράστια αποτυχία. Είναι ένα υβρίδιο κωμικής σειράς, ριάλιτι και φάρσας που σερβίρει μέτρια κωμωδία και βασανιστικούς αυτοσχεδιασμούς. Ο εκκεντρικός ντετέκτιβ Τέρι Σιάτλ συνεργάζεται με ανίδεους διάσημους καλεσμένους για να ερευνήσει μια σειρά από φόνους, σ’ αυτήν την αυτοσχεδιαστική αστυνομική κωμωδία.

https://twitter.com/hashtag/Murderville?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο ντετέκτιβ της αστυνομίας πρέπει να λύσει μια υπόθεση σε κάθε επεισόδιο, αλλά επειδή, όπως του λέει η αρχηγός/πρώην σύζυγός του δεν φαίνεται να μπορεί να κρατήσει  ένα μόνιμο συνεργάτη, παίρνει έναν νέο «ασκούμενο» για κάθε περίπτωση. Σε κάθε επεισόδιο υπάρχει μια σκηνή όπου ο διάσημος guest star ηθοποιός φοράει ένα κρυφό ακουστικό και πρέπει να επαναλαμβάνει ό,τι τους πει ο Άρνετ. Στην πραγματικότητα, δεν έχουν ιδέα για την υπόθεση ή τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν, αλλά μέχρι το τέλος του επεισοδίου, πρέπει να μαντέψουν ποιος είναι ο δολοφόνος.

https://t.co/wOR6Oix1x2

Τα μυστήρια πραγματικά δεν έχουν σημασία. Είσαι εδώ για τους αυτοσχεδιασμούς. Αλλά είναι καταθλιπτικοί. Και βαρετοί. Ο Γουίλ Αρνέτ θα παριστάνει τον ντετέκτιβ και θεωρεί ότι το αστείο αρχίζει και τελειώνει στο μουστάκι του. Το Murderville διαθέτει επαναλαμβανόμενα κομμάτια, κακά επαναλαμβανόμενα κομμάτια που δεν γοητεύουν τον τηλεθεατή. Σε κάθε υπόθεση ανακρίνονται τρεις ύποπτοι, και ένας από αυτούς είναι ο δολοφόνος. Κάθε επεισόδιο του Murderville είναι ουσιαστικά σαν ένα δείπνο μυστηρίου με μονάχα ένα καλεσμένο. Κάπου χάνεται η μαγεία και ο αυθορμητισμός. Σκοτώνεις κυριολεκτικά την ώρα σου με αυτή τη σειρά.

https://twitter.com/theeashleyray/status/1490761652567875584?ref_src=twsrc%5Etfw

Άλλα αρνητικά; Η κακή επιλογή των γκεστ και το κακογραμμένο σενάριο. Ξεπέτα το λένε. Έχουμε δει το Parks and Recreation, ξέρουμε τι σημαίνει κωμωδία και καλογραμμένες ατάκες. Ξέρουμε τι σημαίνει να τρολάρεις ένα αστυνομικό της Άγκαθα Κρίστι, έχουμε δει Χάρρυ Κλυνν. Είναι μια ανόητη και χαοτική σειρά και δεν αξίζει ακόμη κι αν θα δεις τη Σάρον Στόουν σε αυτοσχεδιασμούς.