Γνωρίζατε ότι ο αγαπημένος μας Τομ Χάρντι επισκέφτηκε το σπίτι του Γκάβιν Ο’Κόνορ για να πάρει τελικά τον ρόλο του στη ταινία Warrior; O Τομ Χάρντι, ναι, αυτός με το χειρότερο MySpace όλων των εποχών, έφτασε στις ΗΠΑ για την οντισιόν του για την ταινία και έπρεπε να πάει στο ξενοδοχείο. Αντί για αυτό, όμως, εμφανίστηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη τα μεσάνυχτα και κατέληξε να μένει μαζί του για τις επόμενες πέντε ημέρες. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτό είναι αρκετά γενναίο και φιλόδοξο. Τι γίνεται όμως με τους ηθοποιούς που πήραν τους διάσημους ρόλους τους από καθαρή τύχη και όχι από επιμονή;

Ο Χάρισον Φορντ και η ξυλουργική

O εμβληματικός Χαν Σόλο, Χάρισον Φορντ, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τζορτζ Λούκας στην ταινία American Graffiti. Μετά από αυτή την ταινία, ο Φορντ έγινε ξυλουργός πλήρους απασχόλησης για να συντηρήσει την οικογένειά του. Ο Λούκας, εν τω μεταξύ, δίσταζε να συνεργαστεί με τους ηθοποιούς που είχαν ήδη εμφανιστεί στις πρόσφατες δουλειές του. Ενώ προσλήφθηκε για να φτιάξει μια πόρτα στα γραφεία όπου γινόταν το κάστινγκ για το Star Wars, ο Φορντ και ο Λούκας συναντήθηκαν ξανά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Όπως θα έλεγε ο Han Solo «Μην μου πεις ποτέ τις πιθανότητες».

via GIPHY

Ο Τζέισον Μομόα και το Haka

Αν είστε μεγάλος θαυμαστής του Game of Thrones, θα ξέρετε πόσο «ομιλητικός» είναι ο Καλ Ντρόγκο. Για να το μεταφέρει αυτό κανείς σε μια πρόβα είναι πραγματικά δύσκολο, εκτός αν είστε ο Μομόα. Ο ηθοποιός χρησιμοποίησε τον γνωστό χορό για να περάσει το μήνυμά του και τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία αφού γνώριζε ότι ο Καλ Ντρόγκο σχεδόν δεν μιλούσε και είχε αρκετό γυμνό στο σενάριο. Τι καλύτερο από έναν χορό Haka; Η ένταση αυτού εντυπωσίασε την ομάδα παραγωγής και έτσι ο Μομόα που λατρεύει τα αρκουδάκια, πήρε το ρόλο.

via GIPHY

O Ράιν Γκόσλινγκ ήταν «άσχημος»

Το ακούσαμε και αυτό. Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από εσάς σκέφτεστε ότι η εμφάνιση του Ράιαν Γκόσλινγκ θα μπορούσε να βοηθήσει στο να πάρει μερικούς από τους ρόλους του. Ο σκηνοθέτης του The Notebook, Νικ Κασαβέτ, πάντως, δεν ενθουσιάστηκε λέγοντας στον Γκόσλινγ: «Δεν είσαι όμορφος, δεν είσαι κουλ, είσαι απλά ένας κανονικός τύπος που φαίνεται λίγο τρελός». Μάλλον άλλος ήταν ο «τρελός».

via GIPHY

Τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον δεν θα τον νευριάζεις

Δεν μπορούμε να φανταστούμε κανέναν άλλον να παίζει τον Τζουλς στο Pulp Fiction και φαίνεται ότι συμφωνεί και ο τεράστιος Σάμιουελ. Λ. Τζάκσον. Αφού κόντεψε να χάσει τον ρόλο του από έναν άλλο ηθοποιό, ο Τζάκσον πέταξε στο Λος Άντζελες για ένα άλλο κάστιννγκ στο οποίο λανθασμένα τον προσφώνησαν ως Λόρενς Φίσμπουρν. Αυτό τον εξόργισε ακόμη περισσότερο τον και αποφάσισε να μεταφέρει αυτή την οργή στην οντισιόν του για την ταινία του Ταραντίνο. Το έκανε μάλιστα ενώ έτρωγε το μπέργκερ του.

via GIPHY

Ο μεθυσμένος Τιμ Ροθ

Αυτός είναι ένας τρόπος που όλοι θα θέλαμε να περάσουμε από μια συνέντευξη. Καθώς ήταν μεθυσμένος στην οντισιόν, ο Τιμ Ροθ αρνήθηκε να διαβάσει το μέρος του Mr. Orange. Ο Κουέντιν Ταραντίνο πήγε τον Ροθ σε μια τοπική παμπ και οι δυο τους συνέχισαν να πίνουν και ενώ ήταν μεθυσμένοι, διάβασαν ολόκληρο το σενάριο, κάθε μέρος του περίπου 10 φορές και έτσι πήρε το ρόλο. Μην σας μπαίνουν ιδέες παιδιά, δεν πιάνει με όλους αυτό το κόλπο.

via GIPHY