Ο Θέμης, έχει ένα alter ego, τη Holly Grace. Δίνοντας χώρο στη Holly, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show. Εκεί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε με τη drag queen, Holly Grace, η οποία κατέληξε να δίνει κάποια εξαιρετικά μαθήματα, δίνοντας αξία στον τηλεοπτικό χρόνο. Και επειδή τα μαθήματα δεν είναι ποτέ αρκετά, την περιμένουμε και εμείς την επόμενη εβδομάδα. 

Συζητώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Holly έδωσε μια πολύ σημαντική πληροφορία. Όταν της πρωτοέγινε η πρόταση για το διαφημιστικό σποτ της Pantene, δεν μπορούσε να αντιληφθεί γιατί θα έπρεπε να είναι σε αυτό. «Το να είσαι trans γυναίκα, είναι ταυτότητα φύλου, το να είσαι drag queen είναι επάγγελμα», δήλωσε, εξηγώντας πως έπειτα, όταν αντιλήφθηκε πως οι drag queen ανά τα χρόνια, δίνουν το παρών και συντονίσουν με τη σειρά τους τον παλμό των Pride Parades, κατάλαβε πως γίνεται, εύκολα, μια drag queen να διεκδικεί τη θέση της σε ένα σποτ για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Η μητέρα της ήταν πάντα δίπλα της, ενώ τον δρόμο της αποδοχής, όσο δύσκολος και αν ήταν, τον διένυσε ο πατέρας της. “Ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό. Τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά με τον πατέρα του επειδή ήταν πιο συντηρητικός”.

Συνέχισε: «Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για την σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς».

Η αποδοχή από τους γονείς είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ομαλή πορεία ζωής ενός ατόμου που η κοινωνία βλέπει ως διαφορετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η καθημερινότητα της στη Λάρισα, όταν ήταν παιδί, ήταν εύκολη.

https://www.youtube.com/watch?v=QyrTYRT9L50

«Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό. Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Απλά όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ, χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη, μακάρι να το αισθάνθηκαν», είπε χαρακτηριστικά και υπερήφανη για την εξέλιξή της.

Ναι, η Holly, επέλεγε τον μακρινό δρόμο από το σχολείο στο σπίτι, γιατί ήξερε πως από τον σύντομο, της την έχουν στημένη. Κατά τη διάρκεια της προβολής του σποτ, ανέφερε πως ήταν «αυτό το παιδί». Το παιδί που έριχνε τη φράντζα στο πρόσωπο για να μη μπλέξει σε ακόμα έναν κύκλο σχολικής βίας. Σε ερώτηση του παρουσιαστή, για το αν της έχει ζητήσει κάποιο από αυτά τα παιδιά συγγνώμη είπε πως δεν την ενδιαφέρει η συγγνώμη. Αν έχουν νιώσει την αλλαγή στο mindset τους αρκεί απλώς να φέρονται καλύτερα στους γύρω τους και τις γυναίκες τους.

Για τυχόν αρνητικά σχόλια που δέχεται, τόνισε πως δεν τα ψάχνει, δεν ασχολείται, παρά μόνο λυπάται όσους τα κάνουν, γιατί βλέπει πως στην ψυχή τους δεν έχουν πραγματική αγάπη. Πιθανότατα για κανέναν.

Στον δικό μας Γιώργο Πολυμενέα, στο βίντεο που έρχεται την επόμενη εβδομάδα, θα πει, μεταξύ άλλων, πως ως Holly νιώθει όσο άντρας θέλει, αλλά όλα αυτά μπορούν να γίνουν από τροφή για σκέψη, μέχρι note που κολλάμε στο ψυγείο μας για να θυμόμαστε πως η αστερόσκονη στους ανθρώπους είναι αόρατη, σε μορφή τρόπου σκέψης και διαχείρισης της ζωής.