Το να σκέφτεσαι δυνατά, λένε, είναι ιδανικό για να βάζεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά. Πολλές φορές, όμως, το να φωνάζεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό, μπορεί να είναι καταστροφικό γιατί όπως και να το κάνουμε, οι σκέψεις που κάνουμε για τον συνομιλητή μας δεν είναι πάντοτε θετικές. Αυτό σίγουρα μπορεί να το επιβεβαιώσει η Chaylene Martinez η οποία πήρε χρυσό μετάλλιο στο «τι να μην κάνεις σε μια συνέντευξη για δουλειά». Βέβαια, πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπερβολική δουλειά σκοτώνει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στο γνωστό πια κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,9 εκατομμύρια προβολές, η TikToker φαίνεται να παραπονιέται για τις ερωτήσεις συνέντευξης της SkyWest σε έναν φίλο στο τηλέφωνο. Ωστόσο, κατά λάθος αρχίζει να ηχογραφεί τον εαυτό της στην πλατφόρμα εφαρμογών βίντεο της εταιρείας, τη στιγμή που την κακολογεί.

«Ποια είναι η εντύπωσή σας για την εταιρική κουλτούρα της SkyWest και πώς αντηχεί αυτή σε εσάς;» διαβάζει κοροϊδευτικά σε μέρος της «απάντησης». «Πρέπει να ηχογραφήσεις τον εαυτό σου και είναι τόσο άβολο», λέει και συμπληρώνει ένα μεγαλοπρεπέστατο «η ερώτηση είναι η πιο ηλίθια, η πιο χαζή ερώτηση που έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου». Σκεφτείτε να της έκαναν ερώτηση για το ποιες παροχές θεωρεί δεδομένες.

Η Martinez, σαν να μην τρέχει τίποτα αρχίζει να βάζει κραγιόν και εξασκείται στο πώς θα έδινε την απάντησή της στη SkyWest. Το σχέδιό της όμως να εντυπωσιάσει τα στελέχη με τις απαντήσεις της των κατέρρευσαν μόλις συνειδητοποίησε ότι το άσχετο σχόλιό της βρισκόταν ήδη στο σύστημα καταγραφής.

«Ωχ, όχι», αναστενάζει μια έκπληκτη όμως το κακό είχε ήδη γίνει. «Λυπάμαι πολύ, δεν κατάλαβα ότι ηχογραφούσε. Έκανα πρόβα», λέει, προσπαθώντας να συνέλθει μετά την γκάφα της. «Λοιπόν, θα έλεγα», συνεχίζει η Martinez πριν συνειδητοποιήσει ότι έχει μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει την απάντησή της. «Συγγνώμη», λέει καθώς η ηχογράφηση φτάνει στο χρονικό όριο.

Η Martinez, ωστόσο, ανακοίνωσε δημόσια ότι «δεν πήρε τη δουλειά» με ένα βίντεο στο TikTok και μοιράστηκε επίσης ένα σίκουελ κλιπ εξηγώντας ότι τώρα κινδυνεύει να απολυθεί από την τρέχουσα δουλειά της επειδή το αφεντικό της ανακάλυψε τη μοντέρνα, αν και εφιαλτική αναζήτησή της για άλλη δουλειά.

«Όταν δημοσιεύεις ένα βίντεο με τον εαυτό σου να κάνεις αίτηση για άλλες δουλειές και οι συνάδελφοί σου το ανακαλύπτουν και τώρα το αφεντικό σου ξέρει ότι ψάχνεις για άλλη δουλειά», λέει η Martinez και κάποιος πρέπει να της ακουμπήσει απαλά τον ώμο. Όλα θα πάνε κάλα. Ίσως και όχι.

@chayjordan_ def not getting the job. sorry skywest #hireme #flightattendant #skywestairlines @SkyWest Airlines ♬ original sound – chayjordan_