Στα social media έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το κατά πόσο ένας παίκτης του φετινού MasterChef είναι κάτι σαν σωσίας του Άκη Πετρετζίκη. Και επειδή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εκτός από επικός τύπος, είναι και «βασιλιάς» των σοσιαλμιντιακών συζητήσεων, δεν το άφησε έτσι.

Την ώρα που οι παίκτες του διαγωνισμού συγκέντρωναν τα απαραίτητα υλικά για τις παρασκευές τους, ο θείος Λεωνίδας πλησίασε τον Πάνο, τον παίκτη που πράγματι θυμίζει φυσιογνωμικά τον Άκη Πετρετζίκη και για να τον ρωτήσει:

«Ξέρεις τι ψευδώνυμο σου έχουμε δώσει; Άκης Πετρετζίκης! Τέτοια σύγκριση. Δεν μοιάζει ο φίλος σου ο Πάνος;». Με τον Πάνο να χαμογελά και να του απαντά: «Καλύτερος εγώ chef».

https://twitter.com/A_petretzikis?ref_src=twsrc%5Etfw

Η συζήτηση περί ομοιοτήτων δεν έμεινε εκεί. Ο Πάνος ανέφερε πως δεν του έχουν πει κατά καιρούς μόνο για την ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη, αλλά και για εκείνη με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, σχολιάζοντας πως «αυτός είναι ασχημάνδρας, εγώ είμαι ωραίο παιδί».

Τότε ο Κουτσόπουλος του είπε «ήσυχα, τους έχεις θάψει όλους», για να πάρει την απάντηση «πλάκα κάνω chef».

Σε κάθε περίπτωση, δυο τρία πραγματάκια να τα πούμε.

  1. Λεωνίδα Κουτσόπουλε, είσαι το αύριο και το μεθαύριο. Ο λόγος που βλέπουμε MasterChef, ο λόγος που αγαπήσαμε το concept «τζατζίκι αβοκάντο».
  2. Γιώργο Σαμπάνη, δεν είσαι ασχημάνδρας.
  3. Πάνο, ήσυχα αγόρι μου.
  4. Άκη Πετρετζίκη, σε ευχαριστούμε για αυτό.