Η Γεωργία Μπίκα, μετά από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και μερικές δηλώσεις της δίπλα στον δικηγόρο της, για πρώτη φορά απευθύνεται στον κόσμο. Για πρώτη φορά, η 24χρονη Γεωργία που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον βιασμό της, μιλά για όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα.

Μέσα από ένα Instagram story λέει το αυτονόητο. Πως “ο δεύτερος βιασμός της”, η αμφισβήτηση, δηλαδή, της καταγγελίας της και της ακεραιότητάς της, “είναι εξίσου οδυνηρός“.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Γεωργίας

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».

Νωρίτερα, ο τεχνικός σύμβουλος σύμβουλος της 24χροης, ανέφερε πως εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ. «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση» τόνισε ο ίδιος στο ThessToday.gr. 

Όπως ανέφερε, η νέα διαπίστωση θα ενσωματωθεί στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.