Το σημείο όπου έγινε η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει με φανέλες, κασκόλ, λουλούδια στη μνήμη του. Στον τοίχο, γράφτηκε και η φράση “Άλκη, ζεις” για τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού. 

Βέβαια, η ντροπή δεν έχει φανεί να στερεύει σε αυτή τη χώρα. Μιλάμε για τη χώρα που έχασε ένα 19χρονο παιδί, απλώς και μόνο έδωσε τη “λάθος ομάδα” ως απάντηση στην ερώτηση “τι ομάδα είσαι;”. Στη χώρα αυτή, λοιπόν, κάποιοι δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του Άλκη, και θεώρησαν καλή ιδέα το να σβήσουν με μαύρη μπογιά το γραμμένο με κίτρινα γράμματα “Άλκη, ζεις” και να γράψουν να αφιερώσουν το σημείο στον ΠΑΟΚ.

Ναι, όπως διαβάσαμε στο GR Times, οι άγνωστοι έγραψαν “ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ” θέλοντας να καλύψουν τη φράση για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη που θα φρόντισε να μην ξεχάσει ποτέ κανείς τι συνέβη. Όχι ότι θα ξεχάσουμε, ούτως ή άλλως. 

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση

Οι έρευνες για τη δολοφονία προχωρούν και στα νεότερα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας νεαρός που ήταν μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. 
Ο εν λόγω νεαρός φαίνεται πως έχοντας πρώτα περάσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. 

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, ο συγκεκριμένος είναι ο ιδιοκτήτης του δεύτερου αυτοκινήτου που συμμετείχε στην επίθεση. Οι αρχές έφτασαν στην ταυτοποίησή του μέσω των πινακίδων του οχήματος, καθώς και των video που έχουν στα χέρια τους. 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε προχθές στη σύλληψή του. 

Παράλληλα, δύο ακόμα άτομα αναζητούνται από την αστυνομία, καθώς έχουν προκυψει στοιχεία πως ήταν στην τυφλή οπαδική επίθεση.