Ο Νίκος Μουτσινάς δεν άφησε την ομοφοβία ασχολίαστη και καλά έκανε

Ο παρουσιαστής αφιέρωσε λίγο χρόνο από την εκπομπή του για να δώσει ένα σημαντικό μάθημα σε κάθε ομοφοβικό.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν άφησε την ομοφοβία ασχολίαστη και καλά έκανε

Ο παρουσιαστής αφιέρωσε λίγο χρόνο από την εκπομπή του για να δώσει ένα σημαντικό μάθημα σε κάθε ομοφοβικό.


Ο Νίκος Μουτσινάς στη σημερινή του εκπομπή αφιέρωσε λίγο χρόνο στην ομοφοβία. Τι εννοούμε; Ο παρουσιαστής δέχτηκε ένα μήνυμα μίσους στο Instagram νωρίτερα, το οποίο και δημοσίευσε ως story. Συγκεκριμένα, αφού αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον καθηγητή, που αποκάλεσε μαθητή "ντροπή της κοινωνίας", επειδή εμφανίστηκε στην τάξη φορώντας φούστα, κάποιος ακόλουθός του τού απάντησε με ένα προβλητικό και αγενές μήνυμα. 

"Επειδή είσαι μια π@@στρ@ δηλωμένη δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα… σαν εσένα. Όχι κύριε Μουτσινά δεν έπρεπε να πάει το αγοράκι με φούστα στο σχολείο και πολύ καλά έκανε ο δάσκαλος και το έδιωξε. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία. Εγώ προσωπικά θα έδερνα και τους γονείς του που το άφησαν να έρθει έτσι στο σχολείο. Δεν έχουν μόνο τα…. δικαιώματα. Άντε…..", έγραψε ο χρήστης απαντώντας στο story του Νίκου Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να το δημοσιεύει, γράφοντας:  "Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…….) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του".

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έμεινε σε αυτό. Αναφέρθηκε στο περιστατικό στην εκπομπή του, μιλώντας για το ομοφοβικό περιστατικό. 

 «Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα “σε τι χωράρα ζούμε υπέροχη;”. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται! Θα το πω...

Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, που είπαμε για το θέμα με την φούστα στο σχολείο, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα. Τα περισσότερα ήταν ναι, φυσικά, ας ξεκολλήσουμε από τα παλιά κλπ...

Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί και κάπως να έρθει το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Ούτε ακριβώς κοινωνία, θα μου πεις οι οικογένειες και οι μονάδες κάνουν την κοινωνία. Θα σου πω σαφώς. Ο άνθρωπος είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο.

Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι "δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα". Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Εδώ τρέχουμε ρε φίλε... Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει», ανέφερε αρχικά. 

Συνεχίζοντας ως εξής: "Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι! Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Το ανέβασα μόνο και μόνο για να καταλάβουμε και λίγο τι παίζει κι εκεί πέρα έξω. Γιατί καμιά φορά ξεχνιόμαστε, επειδή ο καθένας με τον κύκλο του... Δηλαδή κι εγώ εδώ μ' εσάς μιλάμε κλπ, κάπως ο συντονισμός είναι παρόμοιος. Αλλά υπάρχουν διάφοροι κύκλοι, που δεν καταλαβαίνεις, σου λέει εμάς δεν μας πειράζει, υπάρχει κόσμος που τον πειράζει; Ναι, υπάρχει! Να κλείσω λέγοντας ότι ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού που του επέτρεψαν να πάνε στο σχολείο. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα".

Ωραία απάντηση, αν μη τι άλλο. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα