Κάποιοι κάνουν scroll down στο Insta και κάποιοι ανακαλύπτουν κουλές συζητήσεις στο Reddit. Εκεί η/ο/το u/miss_archivist ρώτησε πρόσφατα “Τι θέλετε πραγματικά να αγοράσετε, αλλά δεν είστε σίγουροι αν αξίζει τα χρήματα;” και οι άνθρωποι μοιράστηκαν τόνους ακριβών πραγμάτων που σκέφτονται ότι είναι πολλά τα λεφτά και μάλλον δεν τα αξίζουν. Θυμάστε τι άλλο δεν αξίζει τα λεφτά του; Προχωράμε, αυτά ειπώθηκαν στα fora.

“Μια καλή κουβέρτα. Ήταν απλώς αφόρητα ζέστη και ασήκωτη”.

“Μια φριτέζα αέρα για μαγείρεμα χωρίς λάδι. Όλοι μου έλεγαν ότι είναι φανταστική και φυσικά την αγόρασα και την χρησιμοποίησα δυο φορές”.

“Αφαίρεση τατουάζ».

Έργο τέχνης ανερχόμενου καλλιτέχνη“.

“Ένα σπίτι. Είμαι ελεύθερος, είναι μια τρομερή αγορά, και όλοι οι φίλοι μου μιλούν για το πώς πρέπει να φτιάξουν διάφορα μέρη του σπιτιού τους. Το ενοίκιο μου αυξήθηκε 17% φέτος και θα ήθελα πολύ να έχω ένα σπίτι για να φαίνεται ότι τα χρήματα δεν θα πάνε εντελώς χαμένα, αλλά δεν θέλω να περάσω τη ζωή μου είτε αποπληρώνοντας δάνεια είτε κάνοντας διορθώσεις κι επισκευές”.

“Να πετάς business”

“Ένας 3D εκτυπωτής. Αξίζει τον κόπο. Αλλά μην κάνετε λάθος, παραμένει χόμπι”.

“Ένα μίξερ. Ψήνω ζύμη πίτσας και μπισκότα αρκετά συχνά αλλά όχι αρκετά για να δικαιολογήσουν 500€  ή ό,τι κοστίζουν οι πιο αξιόπιστες μάρκες”.

“Μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ”. Αλήθεια γιατί; 

“Τα AirPods Max. Βρίσκεις καλά ακουστικά με το ¼ της αξίας τους. Και φθηνότερα”.