Τα ζευγάρια των πρώτων ημερών, στη φάση που αρχίζουν να ερωτεύονται, είναι καλά μόνο όταν είσαι μέρος τους. Παραδέξου το. Τα «μέλια» είναι cool όταν είναι δική σου προσωπική υπόθεση, γιατί κατά τα άλλα, όταν ένας κολλητός σου είναι στις πρώτες μέρες μιας σχέσης, προτιμάς να τον θάψεις, όπως έκαναν κάτι τυπάδες, που οργάνωσαν κανονική κηδεία για τον ερωτευμένο φίλο, που έχει εξαφανιστεί. Ωστόσο, φαντάζεσαι έναν γείτονα να είναι στις πρώτες μέρες μιας σχέσης και το διαμέρισμα να μην έχει καλή ηχομόνωση;

Αυτό έπαθε ένας κάπως υπερβολικός ένοικος μιας πολυκατοικίας, ο οποίος έφτασε στο σημείο να αφήσει και έξαλλο σημείωμα στην πολυκατοικία, για να ενημερώσει τον «ενοχλητικό» ένοικο πως οι σεξουαλικές του περιπέτειες ενοχλούν τους γύρω του.

Κάπως υπερβολικός, έτσι; Θέλουμε να πούμε, ΟΚ, δεν έχει πλάκα να γίνεσαι μάρτυρες της εκτόνωσης δυο έντονων λίμπιντο, αλλά άσε τους ανθρώπους να εκφραστούν ρε φίλε. Ή αντίγραψέ τους. Δεν θα σου βγει σε κακό.

Σε κάθε περίπτωση, το σημείωμα έγινε viral, αφού πρώτα πέρασε από το τιμημένο Reddit.

«Σας παρακαλώ, στην αγάπη του Χριστού (και εκ μέρους όλων στον 26ο και 27ο όροφο)… βουλώστε το.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να ακούμε βραδιάτικα το Σάββατο είναι εσάς να το κάνετε σαν ζώα. Στις 5 το πρωί περιμένω να κοιμάμαι και όχι να ακούω φωνές από το πιο «άγριο» σεξ που έχω ακούσει ποτέ.

Αφήστε λοιπόν τα χτυπήματα ή πηγαίνετε να δείτε έναν θεραπευτή γιατί αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Για να ξέρετε, ολόκληρος ο όροφος μπορεί να σας ακούσει».

Κάποια νεύρα, αλλά σκέψου να έφτανες σημείο να γράφεις σημειώματα να διαμαρτυρηθείς πως κάποιος ζωγραφίζει μικρά πέη στα άλλα σου σημειώματα. Οι πολυκατοικίες μπορούν να γίνουν κόλαση, έτσι;