Ραντεβού στο Coronet, στη Φρύνης, εκεί που ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είδε τις «Παρενέργειες» να παίρνουν παράταση ξανά και ξανά αφού οι θέσεις του θεάτρου δεν έλεγαν να αδειάσουν και παραστάσεις του σημείωναν το ένα sold out μετά το άλλο. Μετά τα γνωστά «είχε κίνηση, ξέρεις πώς είναι το Παγκράτι», ανέβηκε στη σκηνή, απάντησε στις ερωτήσεις μας και μόλις αυτή έφτασε στο τέλος, μας ξενάγησε στα καμαρίνια, όπου περάσαμε χρόνο μαζί του.

Την ημέρα της συνέντευξης, ο πιο δημοφιλής stand up κωμικός στην Ελλάδα είχε γενέθλια και έτσι ήταν αναπόφευκτο, εκτός από τη συζήτησή μας, η έκπληξη που του επιφύλασσαν οι κολλητοί του να καταγραφεί και να «πιάσει χώρο» στην κάρτα μνήμη της κάμεράς μας.

O Αλέξανδρος Τσουβέλας εγκαινιάζει στην ουσία τη νέα στήλη του Provocateur με το όνομα Profiles, σε μία συνέντευξη με αρκετό backstage υλικό, άγνωστες ιστορίες, εκπλήξεις πάνω στη σκηνή και φυσικά, πολύ γέλιο. Το ερώτημα, άλλωστε, ήταν ένα: πώς είναι να ζεις μια παράσταση του Αλέξανδρου από μέσα, πριν πιάσει το μικρόφωνο και κάνει αυτό για το οποίο φημίζεται;

Μιλήσαμε με τον stand up κωμικό και ραδιοφωνικό παραγωγό για τα παιδικά του χρόνια, την μέχρι τώρα πορεία του, την ελληνική stand up σκηνή, τη αποδοχή του από αυτή, το εύπεπτο χιούμορ, το Netwix, τον Κυρ Αλέκο, την τηλεόραση και το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί. Μην ανησυχείτε, δεν σκοπεύει να το κάνει άμεσα.