Ένα βαθιά σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύθηκε και κάνει τον γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες. Σε αυτό, ένας άνδρας ξυλοκοπά τη σύζυγό του, σε δημόσια θέα, σε δρόμο της Τουρκίας. Μάλιστα, το κάνει κρατώντας στα χέρια του ένα αντικείμενο, το οποίο χρησιμοποιεί σαν κλομπ.

Το βίντεο, κυκλοφόρησε στο Twitter και ο κόσμος του ίντερνετ «απόλαυσε» το θέαμα ενός άντρα να χτυπά τη σύζυγό του για άγνωστο λόγο, με εκείνη να προσπαθεί να προστατεύσει το κεφάλι της από τα χτυπήματα. Το θέαμα είναι λυπηρό, βαθιά προβληματικό, και κάπου στο σημείο που η οργή κατακλύζει τον θεατή, περαστικοί που δεν σκέφτηκαν «πού να μπλέκω τώρα» μπαίνουν στη σκηνή. Με καθόλου ευγενικό τρόπο, δίνουν ένα μάθημα στον νταή. Μάλιστα, ο λογαριασμός Sosyal Farkindalik, σχολιάζει πως ο πρώτος που φτάνει στο σημείο, πετά στο έδαφος τον κακοποιητή, με τάκλιν που θυμίζει ράγκμπι. Στη συνέχεια, οι άλλοι συγκεντρώνονται για να τον σταματήσουν και να σώσουν τη γυναίκα.

https://t.co/brbbdF3ysM

Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση βίας. Αλλά, μισό λεπτό, δεν υπάρχει ούτε μισός λόγος που να δικαιολογεί οτιδήποτε τέτοιο.

Για τα πρακτικά να αναφέρουμε πως το περιστατικό μας θύμισε και μια άλλη τέτοια είδηση και πάλι από Τουρκία, όταν ένας άντρας, σε ένα καφέ, επιτέθηκε βίαια στην πρώην σύζυγό του, με το μωρό τους στο καροτσάκι, λίγο πιο δίπλα. Για ακόμα μια φορά, οι άνθρωποι γύρω δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Μια ομάδα γυναικών, μερικές ηρωίδες της διπλανής πόρτας, έδωσαν στον κακοποιητή ένα καλό μάθημα.