Δυστυχώς, ένα ακόμα βίαιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό μετά τη δολοφονία του Άλκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χτυπήματα στο κεφάλι, μελανιές σε όλο το πρόσωπο, το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι είναι τα τραύματα που προκάλεσε σε ένα 14χρονο αγόρι, μια ομάδα 10 νεαρών που, χωρίς λόγο, επιτέθηκε στον ίδιο και τον 15χρονο αδερφό του την ώρα που έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ήταν 9 το βράδυ το περασμένο Σάββατο που τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία όταν στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, όταν είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους.

Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, ήταν εκείνο που βγήκε έξω απώθησε τα άτομα που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί. Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.