Ενώ μεγαλώνοντας, αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα σε σχέση με την παιδική μας ηλικία, δεν ισχύει το ίδιο με τα cartoon και τις ταινίες που μας κρατούσαν συντροφιά όταν ήμασταν μικροί. Έχεις σκεφτεί ποτέ την Ποκαχόντας και τη Χιονάτη ή τον Πίτερ Παν ως ανθρώπους και όχι ως καρτούν; Μάλλον όχι.

Ένας θεούλης, μέλος της ομάδας του Bored Panda, αποφάσισε να μας δείξει πώς θα ήταν οι αγαπημένοι μας ήρωες, από εκείνους της Disney μέχρι τους Simpsons, σαν ανθρώπους κανονικούς, σαν εσάς και εμάς. ΟΚ, ίσως κάποιους λίγο πιο ευλογημένους εμφανισιακά. Η Ποκαχόντας ας πούμε.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως είναι ο ίδιος τύπος που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης μετέτρεψε σε ανθρώπους και το Άγαλμα της Ελευθερίας και τον Θεό Δία. Μεταξύ άλλων, παλιότερα είχε δοκιμάσει να «φτιάξει» τα παιδιά μερικών χωρισμένων σελέμπριτζ, όπως ο Μπρατ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον. Ούτε εκεί τα πήγε άσχημα.

Στο bio του, ο Hidreley Diao δηλώνει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μουσική, ταινίες και sitcoms, αλλά και χωρίς ίντερνετ. Έχει εθισμό με τα social media και ειδικά με φωτογραφίες με σκύλους και γάτες. Ποιος μπορεί να τον αδικήσει;

Δες παρακάτω, πώς θα ήταν οι ήρωες που μας μεγάλωσαν, μας διασκέδασαν και ανυπομονούσαμε να δούμε ξανά και ξανά, όταν ήμασταν παιδιά. ΟΚ, κάποιοι, ίσως, τους βλέπουμε πού και πού, μέχρι και σήμερα.

Έλσα

Άριελ

Άννα

Χιονάτη

Milhouse

Moana

Ned Flanders

Aladdin

Bart Simpson

Peter Pan

John Smith

Ποκαχόντας

Ραπουνζέλ

Prince Eric

Tinker Bell

Γιασμίν

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Θεότητα illustrator μετατρέπει τις πριγκίπισσες της Disney σε curvy καθημερινές γυναίκες

Υπέροχος μπαμπάς αλλάζει 7 κλασικά παραμύθια που ήταν γεμάτα στερεότυπα

Οι πριγκίπισσες της Disney είναι Millennials και έχουν και αυτές τα “θεματάκια” τους