Τα memes του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ο νέος μας εθισμός

Αίσθηση έχει προκαλέσει το «ναι στην πρόταση μομφής, όχι στις εκλογές» του προέδρου του ΚΙΝΑΛ και το ίντερνετ το πήρε πάνω του.

Τα memes του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ο νέος μας εθισμός

Αίσθηση έχει προκαλέσει το «ναι στην πρόταση μομφής, όχι στις εκλογές» του προέδρου του ΚΙΝΑΛ και το ίντερνετ το πήρε πάνω του.


Μας μπέρδεψε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Για την ακρίβεια, νομίζουμε ότι μπέρδεψε και τον εαυτό του με τις δηλώσεις που, με το απαραίτητο μοντάζ, θα θύμιζε αυτές του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού. «Είναι προφανές ότι δεν θα παράσχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση. Απεδείχθη ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι είναι αποτελεσματική κυβέρνηση κατερρίφθη. Θα στηρίξουμε την πρόταση αυτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε στα εσωκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα», είπε και επανέλαβε ότι «ψηφίζουμε την πρόταση μομφής, καταδικάζοντας την ανεπάρκεια Μητσοτάκη, αλλά δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ». Προσοχή, το τόνισε για ακόμη μια φορά: «ψηφίζουμε την πρόταση μομφής, καταδικάζοντας την ανεπάρκεια Μητσοτάκη, αλλά δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ». OK, mind blowing που λένε και στο χωριό σας.

via GIPHY

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής επεσήμανε ότι «με 100 πολίτες να πεθαίνουν καθημερινά θεωρώ αδιανόητο και ανήθικο να ζητάς εκλογές». ΜΠΟΥΜ! Παιδιά, εμείς δεν καταλάβαμε τι θέλει τελικά να καταφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη στάση του και όπως φαίνεται, στην ίδια θέση με εμάς βρίσκεται και το μεγαλύτερο μέρος της διαδικτυακής κοινότητας.

Ή δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση στην πρόταση μομφής (την οποία όμως θα ψηφίσει) κατά της κυβέρνησης ή ετοιμάζεται για αντιπρόεδρος σε ομάδα του Ηρακλείου, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Χμ, βαθύ...

 

Το καλύτερο ίσως meme εκεί έξω.

 

Εδώ έπαθε Ντάνο από Survivor.

Εντάξει, ίσως είναι κάπως αναποφάσιστος.

Ό,τι πιο κοντινό σε δηλώσεις Νίκου Ανδρουλάκη.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα