Ο νέος δίσκος του Bloody Hawk, «Τίμημα», o οποίος κυκλοφορεί από τον περασμένο Νοέμβριο, προκάλεσε -δικαιoλογημένα- ενθουσιασμό σε κάθε μουσικόφιλο, είτε έχει συχνή επαφή με τη ραπ μουσική είτε περιστασιακή. Ο ράπερ από την Ξάνθη, κατάφερε μετά το «Το Ηχόχρωμα του Κόμπλεξ» αλλά και το «1 Ευρώ» να ανέβει ένα ή και περισσότερα επίπεδα και το να κάνεις βήματα μπροστά ενώ κυκλοφορεί ήδη το «1 Ευρώ» το δεν είναι καθόλου εύκολο.

Ο 26χρονος πλέον Bloody Hawk, πιο ώριμος από ποτέ, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, έδωσε στο κοινό του ένα δίσκο που θα μνημονεύεται για χρόνια και αυτό γιατί, πέρα από τα χιτάκια όπως το Daewoo 3, υπάρχουν μερικά ακόμα κομμάτια όπως το Κλασικό και το Ρίσκο (και πολλά ακόμα) που είναι ικανά να σε καθηλώσουν. Ας μείνουμε, όμως, στο κομμάτι Ρίσκο το οποίο εδώ και λίγα 24ωρα έχει και το δικό του video clip.

Για αρχή, να πούμε ότι μπορεί το video clip να έχει λίγες μόνο ώρες στον «αέρα» του YouTube αλλά βρίσκεται ήδη στις τάσεις και αν κρίνουμε από τα σχόλια που διαβάσαμε κάτω από αυτό, θα σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις. Ακόμα και να μην το κάνει, όμως, ο Bloody Hawk τον σκοπό του τον πέτυχε. Το οπτικοποιημένο Ρίσκο, μια δουλειά του Φώτη Γεωργιάδη, είναι από τα καλύτερα και γεμάτα νόημα clips που έχουν γυριστεί για καλλιτέχνη της ραπ. Δεν το λέμε εμείς, το γράφει το μεγάλο του κοινό.

Μπροστά σε όλα όσα συμβαίνουν, ο Bloody Hawk απευθύνεται «κατάματα» μέσα από τους στίχους του σε όλους εμάς… Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής του επιτυχημένου ράπερ και ένα κλιπ που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ως μια «γερή» αφύπνιση της συνείδησής μας.