Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ενοχλεί. Δεν ενοχλεί εμάς, ενοχλεί την άρχουσα τάξη η οποία δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα αστεία του σε πρώτο χρόνο με αποτέλεσμα να τον περιορίζει με όποιον τρόπο μπορεί, σε δεύτερο. Αυτή είναι η λογική -ή και όχι- ροή των πραγμάτων.

Το τελευταίο διάστημα ο κωμικός τα έχει ζήσει όλα. Από «ντου» στη σκηνή του θεάτρου που έπαιζε, μέχρι λογοκρισία στο Twitter. Μην ξεχνάμε και τον επικό διαδικτυακό καβγαδάκι του με τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού. Εν τω μεταξύ ο Ζαραλίκος τόνισε τα αυτονόητα, τίποτα παραπάνω.

Η ιδιαίτερη σχέση του Ζαραλίκου με το Twiiter, όμως, δεν σταμάτησε στον αρχικό του λογαριασμό, αφού πριν από μερικές ώρες είδε και τον νέο του προφίλ να «πέφτει». Περίεργα πράγματα θα μπορούσε να πει κάποιος. Θα συμφωνήσουμε. Τα «μανάρια» του παρακράτους, όπως λέει και ο ίδιος δουλεύουν υπερωρίες σε αντίθεση με το κράτος που υπολειτουργεί. Μπορεί άλλωστε να ξεχάσει κανείς τι συνέβη στην Αττική Οδό;

Την εξέλιξη αυτή, δηλαδή το νέο μπανάρισμα του του Ζαραλίκου από το Twitter σχολίασε και ο επίσημος λογαριασμός του Ηρακλή. Δεν είναι και η πρώτη φορά που σχολιάζει με την επικαιρότητα και ελπίζουμε να μην είναι και η τελευταία.

«Στο τέλος δεν θα ξέρουμε ποιον έχουν ρίξει περισσότερες φορές. Τον Ηρακλή ή τον Ζαραλίκο», έγραψαν οι Θεσσαλονικείς και μας υπενθύμισαν ότι ο αυτοσαρκασμός είναι αναγκαίος.

https://twitter.com/zaralikos_chr?ref_src=twsrc%5Etfw