Αν θέλεις κάποιος απαντήσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα του επιτελικού κράτους, μπορεί να μπει στη σελίδα «Μένουμε Ζωγράφου» και να διαβάσει τις αναρτήσεις των Αθηναίων ή να δει την προσπάθεια να σύρουν φέρετρο στην οδό Πλαστήρα.

https://twitter.com/PrimeministerGR?ref_src=twsrc%5Etfw

Θα θέλαμε πραγματικά να μιλούσαμε για φάρσα και τρολιά αλλά το περιστατικό είναι πραγματικό. Κι ανατριχιαστικά σοκαριστικό. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι τα είδαμε όλα, από διανομέα να ρυθμίζει την κυκλοφορία μέσα στο χιόνι με εντολές της Ελληνικής Αστυνομίας μέχρι αυτοσχέδια έλκηθρα με κουβέρτες να σέρνουν φέρετρα στα χιόνια.  Και την επέμβαση του Στρατού για να απεγκλωβιστεί η Αττική Οδός που το λες και αθέμητη διάθεση δημοσίων πόρων.

https://t.co/cQ3TI4xrHB

Οι τρεις άνδρες φαίνονται να σέρνουν στο χιόνι το φέρετρο, σε ένα στενό με πάνω από 30 πόντους χιόνι, ενώ ένας εξ αυτών γλιστράει στην προσπάθειά του. Το δε φέρετρο είναι πάνω σε μια κουβέρτα ώστε να τσουλάει.

Τρίτη μέρα βρίσκονται οι «συμπολίτες» του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς ρεύμα, χωρίς ανοιχτούς δρόμους και δεν μπορούν να καλέσουν κανέναν να βοηθήσει ή να αναζητήσουν βοήθεια.Στα σχόλια της εν λόγω δημοσίευσης οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν «οργή», καταγγέλλοντας την απουσία του δήμου. Άλλος χρήστης στα σχόλια της ίδιας δημοσίευσης αναφέρει πως ασθενοφόρο προσπαθούσε επί ώρες να αναλάβει άλλο περιστατικό.Απεγνωσμένοι κάτοικοι του Δήμου Ζωγράφου αναρωτιούνται στις αναρτήσεις τους Που είναι οι αλατιέρες, τα εκχιονιστικά, τα φορτηγά, οι μικρές μπουλντόζες; Δεν έπρεπε να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση; Οι κάτοικοι λένε ότι οι δρόμοι κάτω από τα σπίτια τους έχουν γίνει παγοδρόμιο και φοβούνται μην πέσει κλαδί δέντρου στα παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους.

Ντροπή. Καμία Ελπίδα.