Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν είναι ο σεφ που έχεις συνηθίσει, το καταλάβαμε αυτό άλλωστε από τα όσα είπε στο Provocateur πριν από μερικούς μήνες. Εναλλακτικός τύπος, «πάνθηρας» στην καρδιά, κριτής στο καλύτερο τηλεοπτικό ριάλιτι της χώρας και εξαιρετικός στη δουλειά του. Ο Θείος Λεωνίδας, όμως, παρά τη φήμη που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και εκτός από το χιούμορ του, διατηρεί και το ανθρωπιστικό στοιχείο μέσα του, αυτό τουλάχιστον συμπεράναμε μετά την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram. Και όχι, δε νομίζουμε να διαφωνείτε αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι του έχετε αδυναμία.

Η χώρα μας περνάει δύσκολα -και- τις τελευταίες μέρες λόγω της κακοκαιρίας, με τις θερμοκρασίες που επικρατούν να είναι ιδιαίτερα χαμηλές και είναι γνωστό ότι πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λοιπόν, αποφάσισε να βοηθήσει όσους έχουν πραγματική ανάγκη με το να ανοίξει το εστιατόριό του στην Πλάκα για όσους χρειάζονται φαγητό αλλά και ζεστασιά.

«Αν κάποιος γνωρίζει στο κέντρο της Αθήνας και στα πέριξ κάποιον ο οποίος έχει ανάγκη σίτισης, το Samano Radio Restaurant θα είναι ανοιχτό 17:00-21:00 να παρέχει φαγητό, ζέστη και φιλοξενία», έγραψε ο «Θείος» και όπως ήταν λογικό, δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για αυτή του την κίνηση.