Κι όμως, είναι αλήθεια(;) αυτό που διαβάζετε εδώ και λίγη ώρα στα social media. Η Κένταλ Τζένερ, για μία ακόμη φορά μετά το πανικό με τον Τάσο Ξιαρχό, πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στην άμοιρη Ελλαδίτσα μας. Το γνωστό μοντέλο και ινφλουένσερ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το περίφημο «επιτελικό κράτος», με αφορμή φυσικά την κακοκαιριά «Ελπίς» που πλήττει τη χώρα μας. Εδώ χρήσιμο φωτογραφικό υλικό για να αποφύγετε συγκεκριμένες περιοχές.

Η Κένταλ, σύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις της, βρίσκεται στην Αθήνα και περνάει δύσκολα, όπως άλλωστε χιλιάδες άλλοι άνθρωποι στην πρωτεύουσα οι οποίοι έχουν μάλιστα αποκλειστεί. Ο σωστός ινφλουένσερ, όμως, έχει φωνή και ξέρει να χρησιμοποιεί την ιντερνετική δύναμη που έχει αποκτήσει, σωστά, χωρίς να μοιράζει «ψόφους». Η Κένταλ, λοιπόν, έκανε γνωστό στους 250 εκατομμύρια followers της ότι το «επιτελικό κράτος στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα», δείχνοντας έτσι ότι δεν φοβάται να τα βάλει με κανέναν.

Για τη χώρα μας, όπως καταλαβαίνετε, οι συγκεκριμένες αναρτήσεις αποτελούν κακή διαφήμιση όμως κάποιος έπρεπε επιτέλους να το πει, έστω και μέσα από μερικά στόρις. Εδώ που τα λέμε, βέβαια, το μοντέλο βρήκε την ευκαιρία να διαφημίσει τις αρκούδες που φοράει στα πόδια της αλλά και το μικροσκοπικό της μπικίνι από τη σειρά KendallinGreece. Μην ξεχνάμε ότι είναι ινφλουένσερ, κάτι πρέπει να βγάλει και αυτή.

Τα στόρις της έγιναν αμέσως viral τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, με τη Νέα Δημοκρατία να απαντά πως «πρόκειται για μικροπολιτικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ». Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση της Κένταλ Τζένερ αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.