«Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές», έτσι μας έλεγαν από παλιά για να καλύψουν με κάποιο τρόπο τα ευτράπελα σε μία ζωντανή σύνδεση. Και έχουν δίκιο. Η τηλεόραση δεν είναι εύκολη, παιδιά, όλα μπορούν να συμβούν όσο η κάμερα γράφει και δυστυχώς, σχεδόν πάντα, την πληρώνει ο δημοσιογράφος που θέλει απλά να κάνει τη δουλειά του.

Έτσι έγινε και σήμερα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν ένας δημοσιογράφος, έχοντας όλη την καλή διάθεση, ρώτησε δύο άτομα που έβαζαν αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», «πού πάτε» (λες και είναι στην Ασφάλεια) και «πώς είναι η κατάσταση».

Ο ένας από τους δύο, σαν έτοιμος από καιρό, είχε την τέλεια απάντηση αν και θα πρέπει να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας διότι «η ύβρις δεν είναι άποψη». Όχι ότι έβρισε ο άνθρωπος, αλλά ΟΚ, όλοι ξέρουμε πού θα οδηγούσε η μαντινάδα του. Γράφουμε «μαντινάδα» διότι την αποκάλεσε έτσι ο δημοσιογράφος, με την anchor woman στο στούντιο του ΣΚΑΪ, με μεγάλη δόση ειρωνείας, να ρωτά αν είναι από την Κρήτη. Βέβαια, δεν χρειάζεται να είσαι από την Κρήτη για να τραγουδήσεις το σύνθημα που όλους μας ενώνει.

Στο θέμα μας: «Όμορφα είναι έξω εδώ/ ρίχνει πολύ χιονάκι/ άντε όμως να φεύγουμε… Δικός σας το υπόλοιπο». Θα αφήσουν τον Χρήστο Δάντη χωρίς δουλειά στο τέλος.