Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι οι Antetokounbros, δηλαδή ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, θα «έτρεχαν» ένα διαγωνισμό, προσφέροντας σε έναν υπερτυχερό ένα σπίτι αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ, επιπλωμένο και με θέα στην Ακρόπολη. Μην φοβάστε, ο διαγωνισμός ισχύει. Αυτό που δεν ισχύει, όμως, είναι ότι θα παίξει ρόλο σε αυτό ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο δημοφιλής YouTuber, ο οποίος δεν περνάει και πολύ καλά το τελευταίο διάστημα –όπως πολλοί εγχώριοι influencers-, τελικά δεν θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό και αυτό γιατί τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, λογικά, αποφάσισαν να τον κάνουν στην άκρη μετά την κάπως… περίεργη στάση του στο θέμα του βιασμού της 24χρονης.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα από τον επίσημο λογαριασμό των Antetokounbros στο Instagram, με τα αδέρφια να κάνουν γνωστό ότι «από εδώ και στο εξής το GiveAway για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokoounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα γα τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά! Καλή επιτυχία!».

Γενικά, θα πούμε εμείς, έτσι αντιδράς όταν έχεις ενσυναίσθηση.