Παιδιά, αρκετά με τις αδιάκριτες ερωτήσεις και τα «είσαι έγκυος». Το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό του μαγκαζίνο του MEGA, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε σε μια, ας την πούμε, άβολη θέση, θέση στην οποία έχουν βρεθεί χιλιάδες γυναίκες χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η καλή της φίλη, Φιλιώ Τσινόγλου που μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της και την εξωμήτριο κύηση.

Η δημοσιογράφος προχώρησε στη δική της εξομολόγηση ξεσπώντας για τα μηνύματα που δέχεται σε καθημερινή βάση στα social media και αφορούν να κάνουν με τα κιλά της.

 

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: “μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι”. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρακολουθώντας την συνέντευξή της στο MEGA, υποστήριξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, κάνοντας 2 αναρτήσεις στο Ιnstagram. Ο αγαπημένος μας Θείος Λεωνίδας έγραψε πως και εκείνος τρώει. Και εδώ που τα λέμε, καλά κάνει, δεν θα δίνουμε και λογαριασμό.