Στα καλύτερά του είναι ο Πάνος Καμμένος και το δείχνει με κάθε τρόπο. Καλά, από το Instagram το δείχνει όπως όλοι μας, αλλά του αξίζουν πολλά «μπράβο» διότι είμαστε σίγουροι ότι έχει δεχθεί (ίσως και όχι) πολλές προτάσεις από τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει για τη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνος, όμως, ανένδοτος και στιβαρός, όπως άλλωστε ήταν και σαν υπουργός, προτιμά να ταΐζει το feed μας και να μην μιλάει στις κάμερες.

Το τελευταίο διάστημα, ο Πάνος Καμμένος μας απασχολεί με τις ιδιαίτερες αναρτήσεις του, κάτι που έκανε πολλούς να μιλήσουν για «κρίση μέσης ηλικίας». Διαφωνούμε. Ο πάντα μαχητικός Ανεξάρτητος Έλληνας μοιάζει πιο ανανεωμένος από ποτέ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να το προβάλλει στους followers του οι οποίοι, για την ώρα τουλάχιστον, είναι λίγοι και καλοί. Δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν στο μέλλον, με κάποιο μαγικό τρόπο, βρεθεί να παρουσιάζει ταξιδιωτικές εκπομπές ή μία εκπομπή μαγειρικής η οποία θα δίνει έμφαση στις καραβίδες και τους αστακούς.

Βέβαια, αν ποτέ ο Πάνος Καμμένος αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα του και να βρεθεί στο γυαλί, τότε είναι σίγουρο ότι θα προκύψει διπλωματικό επεισόδιο καθώς, μην το ξεχνάμε αυτό, υπάρχει ο Τάσος Δούσης αλλά και ο Ευτύχης Μπλέτσας. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο αλλά, μη, σας παρακαλούμε, μην μας πιέζετε, θέλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας.

Για να τα λέμε όλα  -δημοσιογράφοι είμαστε, μόνο αλήθειες μοιραζόμαστε-, υπάρχουν φορές που ο πρώην υπουργός Εθνκής Άμυνας φλερτάρει έντονα με την «αντιγραφή» του Τάσου Δούση και δεν ξέρουμε αν αυτό γίνεται σκόπιμα ώστε να αποκτήσει περισσότερους followers και να κλέψει λίγη από τη λάμψη του. Όπως και να’ χει, εμείς βρήκαμε και συγκρίναμε τις φωτογραφίες των δύο και ναι, κύριε Πάνο μας, προκύπτουν πολλά ερωτήματα… Αντιγράφετε ή όχι τον Τάσο Δούση;

Τα γυαλιά ηλίου

Προσπερνάμε το «Patriarchy is over» -για πολλούς λόγους- και θα σχολιάσουμε τα γυαλιά ηλίου. Βασικά δεν έχουμε τίποτα να σχολιάσουμε, ο Πάνος Καμμένος είναι επηρεασμένος από τον Τάσο Δούση.

Το ανοιχτό πουκάμισο και το αξεσουάρ στο λαιμό

Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνουμε; Στα αριστερά ο Πάνος Καμμένος (για να μην μπερδευτείτε).

Οι βουτιές στη θάλασσα

Μόνο εμείς βλέπουμε στις φωτογραφίες τους παρόμοια καλλιτεχνική προσέγγιση και ύφος; Στα αριστερά ο Πάνος Καμμένος γιατί δεν ξεχνάμε την συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ.

Η αγάπη για τα ζώα

Όταν ο Τάσος Δούσης κρατούσε χαριτωμένα(;) ζωάκια στην αγκαλιά του, ο Πάνος Καμμένος ήταν ακόμα στη Νέα Δημοκρατία. 

Η ανάγκη του να βρεθεί στη Ρωσία

Μάλλον επηρεάστηκε ο Πάνος Καμμένος από την συνεργασία του με το ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να πάει στη Ρωσία. Μαντέψτε, ο Τάσος Δούσης έχει ήδη πάει.