Η ελληνική τηλεόραση προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να γίνει αστεία και όταν προσπαθείς πολύ, συνήθως, δεν τα καταφέρνεις. Για παράδειγμα, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατάφερε να γίνει ultra άβολος το μακρινό πια 1994, όταν με ένα απαράδεκτο από όλες τις απόψεις βίντεο, έκανε «πλάκα» στον Βασίλη Λεβέντη τον οποίο είχε καλεσμένο στην εκπομπή του. Τελικά, τους την «κέρασε» ο δεύτερος. Από το 1:30:00 και μετά θα το δείτε το κέρασμα γιατί κάποια ζώα δεν τον πιστεύατε.

Από το 1994 φτάνουμε στο 2022 και όπως αντιλαμβάνεστε δεν έχουν αλλάξει και πολλά στο μαύρο κουτί. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολλές ακόμα απόπειρες να δείξει η τηλεόραση τον χιουμορίστα που κρύβει μέσα της αλλά ευτυχώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του MEGA είχαμε ένα ακόμα άβολο σκηνικό. Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη προσέφερε  κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη, με την ίδια να μην πιστεύει αυτό που ζει. «Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες” είπε η δημοσιογράφος με την Ματίνα Παγώνη να απαντά: «Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα. Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα».

Η δημοσιογράφος δεν έκανε πίσω. «Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;» φώναζε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να την ρωτά αν τα κόλλυβα θεωρούνται super food.

Χαχα, γελάσαμε και σήμερα: