Οι Ron και Joyce Bond είναι 102 και 100 ετών αντίστοιχα και πιστεύεται πως αποτελούν το ζευγάρι με τα περισσότερα χρόνια γάμου στη Μεγάλη Βρετανία. Ζουν στο Shenley Wood Retirement Village του Milton Keynes και πρόσφατα είχανε επέτειο 81 χρόνων γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιανουαρίου 1941, στο Γενικό Γραφείο Μητρώου, όπου καταγράφονται γεννήσεις, θάνατοι, γάμοι και υιοθεσίες. Εκείνη τη μέρα είχε σχεδόν δέκα πόντους χιόνι. Η κόρη τους, μιλώντας στο BBC, δήλωσε πως στον γάμου τους, τούς έλεγαν πως η σχέση τους δεν διαρκούσε πολύ. Μπορούσαν να έχουν κάνει μεγαλύτερο λάθος; Μάλλον όχι.

Πέρσι, η βασίλισσα Ελισάβετ -ναι, αυτή που το ίντερνετ θεωρεί νεκρή– τους έστειλε συγχαρητήρια για την επέτειό τους. Οι ίδιοι, μιλώντας για τη σχέση τους, ομολογούν πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Δεν υπάρχει αφεντικό στη σχέση μας. Και οι δύο δίνουμε και παίρνουμε», λέει η Joyce. «Ποτέ δεν περιμέναμε να φτάσουμε 81 χρόνια γάμου. Ξέρουμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί που πετύχαμε αυτόν τον εκπληκτικό στόχο. Νιώθω υπέροχα». «Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή, αλλά το δουλεύουμε μαζί. Φροντίζουμε ο ένας τον άλλον», προσθέτει ο Ron.

Ο Ron και η Joyce απέκτησαν δυο παιδιά, την Eileen και τον Bill, καθώς και τρία εγγόνια, έξι δισέγγονα και ένα τρισέγγονο. Ο Ron εργαζόταν σε πρατήριο καυσίμων πριν βγει σε σύνταξη, και η Joyce σε σούπερ μάρκετ. Το 2013 αποφάσισαν να μπουν μαζί σε οίκο ευγηρίας.

Η κόρη τους τους θεωρεί ζευγάρι-έμπνευση. Κάτι σαν αυτό το #couplegoals που έχουμε διαβάζει κατά καιρούς. «Ο μπαμπάς εργάστηκε σκληρά για να συντηρήσει την οικογένεια, ενώ η μαμά για να κρατήσει το σπίτι και εμάς καθαρά και τακτοποιημένα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσεις λίγο χρόνο μαζί τους για να καταλάβεις ότι αγαπούν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ακόμη και μετά από 81 χρόνια γάμου», τόνισε.

Όσο για εμάς, όλα καλά. Απλώς κάτι μπήκε στο μάτι μας.