Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε πως βιάστηκε ομαδικά σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι σε σουίτα, συνεχίζονται.

Με ρεπορτάζ του, το MEGA, κάνει γνωστό πως στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η νεαρή γυναίκα, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Επιπλέον, βρέθηκε ποσότητα αλκόολ στον οργανισμό της, αφού είχε καταναλώσει αλκοόλ τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στη συνέχεια του οποίου βρέθηκε λιπόθυμη και στα χέρια των αντρών που τη βίασαν.

H υπόθεση

Μία 24χρονη κοπέλα κατήγγειλε στις αρχές ότι τη βίασαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου και ήδη ένα άτομο, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η επίσημη ενημέρωση από τς αστυνομικές πηγές για το περιστατικό έγινε στις 2 Ιανουαρίου, μετά την καταγγελία της κοπέλας. 

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», ανέφερε σε στόρι του στο Instagram ένας εκ των εμπλεκόμενων, αναιρώντας το κάποιες ώρες αργότερα, επικαλούμενος πως το κινητό του είχε πέσει σε χέρια άλλων, οι οποίοι και τον ξυλοκόπησαν.