*Ακούγεται το soundtrack από το X-Files

Ένας άνδρας με μεγάλη φαντασία, πιστεύει ότι ανακάλυψε την Αμερική -ή κάτι τέτοιο- και μοιράστηκε με την ανθρωπότητα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έχει να κάνει με UFO και λοιπές ιστορίες για αγρίους. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν εντόπισε κάτι περίεργο να αιωρείται πάνω από την Ανταρκτική ενώ έκανε τη βόλτα του στο Google Μaps. Εδώ είχαν βρει το νησί του Lost, εκεί θα κολλήσουν; Μιλάμε για τεράστια ανακάλυψη, όχι αστεία.

Στο σπάνιο αυτό ντοκουμέντο λοιπόν, βλέπουμε ένα λευκό κυλινδρικό αντικείμενο σε καφέ φόντο. Βέβαια, αυτό μοιάζει περισσότερο με βράχο αλλά οι υπόλοιποι χρήστες του Reddit δεν ήθελαν να του χαλάσουν την ιστορία και συμφώνησαν. Πολλοί, μάλιστα, το πίστεψαν.

Ο χρήστης του Reddit @Leesoy δημοσίευσε την εικόνα και ζήτησε τη γνώμη τους από άλλους, καθώς νόμιζε ότι αυτό που είχε δει θα μπορούσε να είναι ένα UFO εν πτήσει. Αυτή η «ανακάλυψη» έρχεται μετά από μια σειρά από θεάσεις UFO σε όλο τον κόσμο και οι εικασίες ότι μας επισκέπτονται εξωγήινοι είναι σε έξαρση, όπως και ο Covid-19, μαζί πάνε αυτά.

Μαζί με τη φωτογραφία, ο χρήστης ρώτησε: «Ufo ή βράχος;». Κιθαρίστας ή ντράμερ;

Οι θεάσεις UFO έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς πρόσφατα ένας αεροπόρος είδε ένα «UFO» ενώ φρουρούσε πυρηνικά όπλα σε μια βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι μόνο στις ΗΠΑ τα βλέπουν και αυτό γιατί οι ψυχότροπες ουσίες δεν φτάνουν για όλους.

Ο πρώην τεχνικός πυρηνικών όπλων της USAF, Adrian Reister, είπε ότι μεταξύ 2003 και 2007 βρισκόταν στην αεροπορική βάση Whiteman στο Μιζούρι, όπου φρουρούσε, συντηρούσε και μετακινούσε πυρηνικά όπλα. Όλα καλά πήγαν με το τελευταίο, αν δεν, τότε θα το είχαμε καταλάβει. Στο θέμα μας. Ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του σαν καλός επαγγελματίας που ήταν, είδε μια λαμπερή «σφαίρα». Να γυρίζει, μεγάλε.

Ο Adrian, 37 ετών, είπε ότι δεν θα μπορούσε να ήταν ένα από τα αεροπλάνα τους, καθώς τα ήξερε όλα και πρόσθεσε ότι ενώ εκπαιδευόταν σε έναν παρόμοιο σταθμό, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα τρομακτικό «άτομο που έμοιαζε με σκιά».