Τι πράγμα και αυτό. Όλα σας ενοχλούν, με τίποτα δεν είστε ικανοποιημένοι πια. Για όλα φταίει ο Μητσοτάκης, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Μέχρι και τρεντ στο Twitter κάνατε και τον βρίζετε τον άνθρωπο.

Όλα ξεκίνησαν από τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος με ένα ποστ στο Facebook έριξε λάδι στη φωτιά. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να ηρεμήσει ο άμοιρος ο Μητσοτάκης, από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που κοιμάται, διαβάζει για το επώνυμό του. Ένας σοφός είπε πρόσφατα ότι «η ύβρις δεν είναι άποψη» και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί του.

Δυστυχώς, ακόμα και αγαπημένος μας Σπύρος Γραμμένος μπήκε σε αυτό το τρυπάκι και έκανε το δικό του tweet το οποίο, ευτυχώς, είναι κόσμιο. Καλά, εδώ τραγούδησε «Είμαι Κουκουλοφόρος» στην ΕΡΤ, εκεί θα κολλήσει; Τέλος πάντων, κάπου πρέπει να σταματήσει όλο αυτό παιδιά, δεν είναι ωραίο να βρίζουμε. Τουλάχιστον, να το κάνετε με τρόπο, όπως ο Σπύρος Γραμμένος.

https://twitter.com/spirosgrammenos/status/1482265023879786498?ref_src=twsrc%5Etfw

Για τον Δημήτρη Μητσοτάκη γράφουμε τόση ώρα, δεν ξέρουμε τι λέτε. Του είχαμε κάνει και συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες όταν το δημοφιλές αυτό τρεντ είχε την τιμητική του.