Δεν ξέρουμε σε ποιο άβολο γραφείο σας βρίσκει η σημερινή Παρασκευούλα, αλλά η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν περνά βολικότερα από χθες. Κάποιος θεούλης ενοχλητικός τύπος, είχε την «φαεινή» όπως λέει και η ίδια, ιδέα, να βάλει αγγελία αναζήτησης για αγορά σπιτιού, με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας της αγαπημένης μας πολιτεύτριας. 

Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση με μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία περιγράφει πως από χθες το πρωί χτυπά ασταμάτητα το κινητό της από μεσιτικά γραφεία, όλης της χώρας. «Αγαπητοί μεσίτες, χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα σήμερα τόσους πολλούς από εσάς και συνομιλήσαμε αλλά η αγγελία δεν ισχύει. 

Έχω κάνει μια τεράστια βέβαια λίστα με μεσίτες την οποία κάποιος πολιτικός που γνωρίζουμε όλοι μας θα μπορούσε να την αξιοποιήσει.
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η ανάρτηση:

“Άγνωστος σήμερα το πρωί είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αγγελία αναζήτησης στο spitogatos.gr για αγορά κατοικίας στα Β. Προάστια της Αθήνας! με το όνομά μου και το κινητό μου τηλέφωνο. 

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει ασταμάτητα από το πρωί το κινητό μου (φυσικά συνεχίζεται) και να έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια. 

Αγαπητοί μεσίτες, χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα σήμερα τόσους πολλούς από εσάς και συνομιλήσαμε αλλά η αγγελία δεν ισχύει. 

Έχω κάνει μια τεράστια βέβαια λίστα με μεσίτες την οποία κάποιος πολιτικός που γνωρίζουμε όλοι μας θα μπορούσε να την αξιοποιήσει.

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε”

Γιατί, διάολε, αν δεν καταφέρεις να γυρίσεις την επική φάρσα που σου έκαναν υπέρ σου, τι πολιτικός είσαι; Ο πολιτικός που κατά καιρούς τα έχει βάλει με τα αξύριστα πόδια των γυναικών, που πίσω από τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, έχασε το δάσος και ζούμαρε στο πιο άκυρο δέντρο, βλέποντας αναρχικούς. Η πολιτικός που στη Σταυρούπολη, δεν είδε φασίστες, αλλά τεμπέληδες, προκλητικούς αριστερούς και που πριν λίγο καιρό άνοιξε beef με τον εαυτό της, τραβώντας ζόρια με τους πολιτικούς που δεν εύχονται «καλά χριστούγεννα» μη τυχόν και θίξουν κανέναν Μουσουλμάνο. 

Τι να πεις.