Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε σκεφτεί πώς θα άλλαζε η ζωή μας αν κερδίζαμε το λαχείο. Λοιπόν, ένας άντρας εξήγησε τι έκανε με το τζάκποτ των 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων και πώς αντέδρασε η οικογένειά του στις αποφάσεις του.

Η κύρια ανησυχία του ήταν ότι θα έπεφτε στην ίδια παγίδα που κάνουν πολλοί νικητές: ξοδεύοντας όλα τα κέρδη μέσα σε λίγα μόλις χρόνια. Αντίθετα, ο συντάκτης της ανάρτησης εξήγησε πώς αποφάσισε να φροντίσει το μέλλον του ίδιου και της συζύγου του, επενδύοντας τα χρήματα και εξοφλώντας όλο το χρέος τους.

Ωστόσο, αυτό σήμαινε ότι δεν θα μπορούσε να δώσει στην οικογένειά του μερίδιο από τα μετρητά. Μερικοί από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν το πήραν καλά όταν άκουσαν ότι δεν θα έπαιρναν φράγκο. Περίμεναν ότι αυτή η ξαφνική οικονομική ευλογία θα σήμαινε ότι κάποιος θα εξοφλούσε όλα τα χρέη τους χωρίς να χρειαστεί να σηκώσουν το δάχτυλό τους. Και ζητούσαν πολυτελή οικογενειακά ταξίδια. Πληρωμένα από το νικητή.

Πολλοί νικητές βιώνουν το λεγόμενο «στάδιο του μήνα του μέλιτος του ξαφνικού πλούτου». Αρκετοί αφήνουν το χρηματικό έπαθλο να υπαγορεύει πώς αλλάζει η ζωή τους.

Ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να κρατήσετε μυστικό το γεγονός ότι κερδίσατε το λαχείο.

Είναι αναπόφευκτο τα μέλη της οικογένειας να τσακώνονται για τα κέρδη. Εάν ο νικητής δεν μοιραστεί μεγαλόψυχα τα κέρδη του με μέλη της οικογένειας και φίλους, θα θεωρηθεί εγωιστής και άπληστος .Δεν είναι λίγες εκείνες οι περιπτώσεις ανθρώπων που κέρδισαν μεν το λαχείο, αλλά στη συνέχεια κατέληξαν με ακόμα λιγότερα χρήματα ή και τελείως άφραγκοι.

Πάντως, στο ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος το μεγάλο λαχνό είναι 1 στις 800.000, αν ο παίκτης αγοράσει πεντάδα (αντίτιμο 10 ευρώ) ή 1 στα 4.000.000, αν ο παίκτης αγοράσει ένα τεμάχιο πεντάδας (αντίτιμο 2 ευρώ).