Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β‘ εμφανίστηκε στην ετήσια χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική της εμφάνιση αλλά ορισμένοι συνωμοσιολόγοι του Διαδικτύου είναι πλέον πεπεισμένοι ότι ήταν σωσίας και ότι η Ελισάβετ είναι νεκρή. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι βέβαιοι ότι το μήνυμα της Βασίλισσας ήταν CGI. 

https://twitter.com/positivity_won/status/1480788481387417600?ref_src=twsrc%5Etfw

Ως η γηραιότερη  και μακροβιότερη αρχηγός κράτους, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έχει δει πολλά τα τελευταία χρόνια. Brexit. Megxit. Μια πανδημία. Το 2022 θα σηματοδοτήσει τα 96α γενέθλια της βασίλισσας καθώς και 70 χρόνια στον θρόνο. Ενώ οι περισσότεροι στην ηλικία της θα σχεδίαζαν πιθανώς ένα ωραίο πάρτι αποχώρησης, η Ελισάβετ εξακολουθεί να βασιλεύει. Ή μήπως όχι;

https://t.co/N88UrykWb8

Κυκλοφορεί μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία η μονάρχης πέθανε κρυφά και το παλάτι το κρύβει. Η βασίλισσα έχει μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της από τότε που νοσηλεύτηκε τον Οκτώβριο και υπέστη διάστρεμμα. Παρά την ηλικία της, η νοσηλεία της και η αποχή της από τις δημόσιες εμφανίσεις της ήταν λίγο έκπληξη, καθώς νοσηλεύτηκε μόνο δύο φορές σε σχεδόν 20 χρόνια.

https://t.co/omevBpQQTD

Το παλάτι, όμως, σχεδιάζει ένα γιγάντιο πάρτι για την 70η επέτειο της βασίλισσας της. Αυτή η επέτειος ονομάζεται Platinum Jubilee και η βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι η πρώτη Βρετανίδα μονάρχης που θα γιορτάσει ποτέ, κάτι που φυσικά απαιτεί μια ειδική πουτίγκα. Ένας «Διαγωνισμός Πλατινένιας Πουτίγκας» ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου για να βρεθεί μια πουτίγκα που να είναι κατάλληλα γιορτινή. Ο νικητής του διαγωνισμού πουτίγκας θα προσκληθεί στη γιορτή του Ιωβηλαίου.

Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, κυκλοφορεί μια φήμη ότι η βασίλισσα της Αγγλίας πέθανε. Το 2019 φήμες για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες χρειάστηκε να παρέμβουν για να διαβεβαιώσουν τους ανήσυχους κατοίκους του Twitter ότι η βασίλισσα ήταν στην πραγματικότητα ακόμα ζωντανή και καλά στην υγεία της.

https://twitter.com/hashtag/PlatinumJubilee?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Στις 6 Φεβρουαρίου του 2022, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ συμπλήρώσε τα 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο. Για να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, ο εορτασμός του οποίου πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Μαϊου. Στις 2 Ιουνίου, η πρώτη από τις δραστηριότητες για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας ήταν η ετήσια παρέλαση Trooping the Colour. Στη συνέχεια, η βασίλισσα ταξίδεψε στο Μπαλμόραλ για την έναρξη των παραδοσιακών καλοκαιρινών διακοπών της, ενώ πριν μερικές μέρες έχασε τη συγκέντρωση Braemar, τη δημοφιλή εκδήλωση των Αγώνων των Χάιλαντ, με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να αναλαμβάνει να την εκπροσωπήσει.

Μόλις χθες στις 7 Σεπτεμβρίου: Οι βασιλικοί γιατροί συμβούλευσαν τη βασίλισσα να ξεκουραστεί και μια μέρα μετά  τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοινώνουν ότι η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική επίβλεψη στο Μπαλμόραλ, με τους βασιλικούς γιατρούς να λένε ότι ανησυχούν για την υγεία της. Μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ, η Βασιλική Πριγκίπισσα και ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σπεύδουν να βρεθούν στο πλευρό της.

@stopitparis Reply to @askjunie ????‍♀️????‍♀️????‍♀️ #queenofengland #queenelizabeth #conspiracy ♬ original sound – paris campbell