Το Internet πιστεύει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι νεκρή

Officially, ζει και βασιλεύει.

Το Internet πιστεύει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι νεκρή

Officially, ζει και βασιλεύει.


Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' εμφανίστηκε στην ετήσια χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική της εμφάνιση αλλά ορισμένοι συνωμοσιολόγοι του Διαδικτύου είναι πλέον πεπεισμένοι ότι ήταν σωσίας και ότι η Ελισάβετ είναι νεκρή. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι βέβαιοι ότι το μήνυμα της Βασίλισσας ήταν CGI. 

Ως η γηραιότερη  και μακροβιότερη αρχηγός κράτους, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' έχει δει πολλά τα τελευταία χρόνια. Brexit. Megxit. Μια πανδημία. Το 2022 θα σηματοδοτήσει τα 96α γενέθλια της βασίλισσας καθώς και 70 χρόνια στον θρόνο. Ενώ οι περισσότεροι στην ηλικία της θα σχεδίαζαν πιθανώς ένα ωραίο πάρτι αποχώρησης, η Ελισάβετ εξακολουθεί να βασιλεύει. Ή μήπως όχι;

Κυκλοφορεί μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία η μονάρχης πέθανε κρυφά και το παλάτι το κρύβει. Η βασίλισσα έχει μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της από τότε που νοσηλεύτηκε τον Οκτώβριο και υπέστη διάστρεμμα. Παρά την ηλικία της, η νοσηλεία της και η αποχή της από τις δημόσιες εμφανίσεις της ήταν λίγο έκπληξη, καθώς νοσηλεύτηκε μόνο δύο φορές σε σχεδόν 20 χρόνια.

Το παλάτι, όμως, σχεδιάζει ένα γιγάντιο πάρτι για την 70η επέτειο της βασίλισσας της. Αυτή η επέτειος ονομάζεται Platinum Jubilee και η βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι η πρώτη Βρετανίδα μονάρχης που θα γιορτάσει ποτέ, κάτι που φυσικά απαιτεί μια ειδική πουτίγκα. Ένας «Διαγωνισμός Πλατινένιας Πουτίγκας» ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου για να βρεθεί μια πουτίγκα που να είναι κατάλληλα γιορτινή. Ο νικητής του διαγωνισμού πουτίγκας θα προσκληθεί στη γιορτή του Ιωβηλαίου.

Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, κυκλοφορεί μια φήμη ότι η βασίλισσα της Αγγλίας πέθανε. Το 2019 φήμες για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες χρειάστηκε να παρέμβουν για να διαβεβαιώσουν τους ανήσυχους κατοίκους του Twitter ότι η βασίλισσα ήταν στην πραγματικότητα ακόμα ζωντανή και καλά στην υγεία της.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Στις 6 Φεβρουαρίου του 2022, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' θα συμπληρώσει τα 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο. Για να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το 2022. Ο εορτασμός του Πλατινένιου Ιωβηλαίου θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Μαϊου με ένα 90λεπτο σόου σε αρένα που θα περιλαμβάνει περισσότερα από 500 άλογα και 1.000 περφόρμερ. Στις 2 Ιουνίου, η πρώτη από τις δραστηριότητες για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας είναι η ετήσια παρέλαση Trooping the Colour.

@stopitparis Reply to @askjunie ????‍♀️????‍♀️????‍♀️ #queenofengland #queenelizabeth #conspiracy ♬ original sound - paris campbell

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα