Ναι, ξέρω τι σκέφτηκες. Ένα ακόμα άρθρο με resolutions για τη νέα χρονιά, το οποίο, μάντεψε, περιλαμβάνει σχεδόν αυτούσιες τις αποφάσεις της προηγούμενης χρονιάς (και τη προ-προηγούμενης και της προ-προ-προηγούμενης) και τις οποίες, ξαναμάντεψε, θα υιοθετήσεις με ευλαβικό ενθουσιασμό για λίγες μέρες και πριν καν φύγει ο Ιανουάριος θα τις έχεις ήδη ξεχάσει.

Αλλά όχι, δεν είσαι εδώ για να διαβάσεις ένα συνηθισμένο άρθρο. Είσαι εδώ για να βρεις όντως ασυνήθιστους στόχους για τη νέα χρονιά. Στο κάτω-κάτω άλλωστε και στην καθημερινότητά σου ξέρω ότι προτιμάς εμπειρίες πέρα από τα συνηθισμένα. Πώς το ξέρω; Και αυτή η κομψή συσκευή θέρμανσης καπνού που κρατάς στο χέρι σου τι είναι; Το PULZE αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του, γιατί προσφέρει στους ενήλικους καπνιστές όσα πραγματικά ζητούν: πρακτικότητα και διακριτικότητα. Όπως λοιπόν το PULZE πήγε σε άλλο επίπεδο την απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού, έτσι και το Provocateur θα σου προτείνει τους πιο ασυνήθιστους στόχους για τη νέα χρονιά. Και αν δεν τους πετύχεις, δεν πειράζει, θα υπάρχει πάντα το PULZE να δίνει γεύση και απόλαυση στην καθημερινότητά σου χωρίς συμβιβασμούς.

Μόνο με τα πόδια παντού

Το ποδήλατο είναι κουραστικό και αν μου δείξεις έναν Έλληνα οδηγό που προσέχει τους ποδηλάτες θα σου δείξω ένα μονόκερο. Στα ΜΜΜ, πέρα από το στρίμωγμα και τα ελλιπή μέτρα προστασίας, θα ταλαιπωρηθείς με τις καθυστερήσεις, ενώ αν αποφασίσεις να πάρεις το αυτοκίνητο θα κολλήσεις σε μόνιμο μποτιλιάρισμα. Πόδια παντού. Τι εννοείς πέφτει μακριά το Χαλάνδρι από τον Πειραιά; Αν σκεφτόταν έτσι ο Μέγας Αλέξανδρος το πολύ να είχε πεταχτεί για καφέ έως της Θεσσαλονίκη, δεν θα έφτανε στην άκρη του κόσμου. Στο κάτω-κάτω, με τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE μπορείς να απολαύσεις με 1 μόνο φόρτιση έως 20 συνεχόμενες χρήσεις. Επομένως όσο και να περπατήσεις, η συσκευή PULZE θα σου κρατήσει συντροφιά.

Στήριξε καταστήματα στη γειτονιά σου

Ok, τα πολυκαταστήματα και οι μεγάλες αλυσίδες προσφέρουν ευκολία, όμως είναι τελείως διαφορετική η σχέση που μπορείς να αναπτύξεις με τους επιχειρηματίες της γειτονίας σου. Θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια, δεν θα σου πουλήσουν κάτι που δεν ταιριάζει στις ανάγκες σου και θα κάνουν τα πάντα για να ξαναπάς. Δεν είναι λίγα τα οφέλη. Εξάλλου, τι καλύτερο υπάρχει από μια χαλαρωτική και σύντομη βόλτα για shopping στα καταστήματα της γειτονιάς, με το ρυθμό που θες εσύ, την ώρα που θες. Και όσο για το PULZE; Θα σε συνοδέψει παντού και με τη λειτουργία κλειδώματος δεν θα ανησυχείς μήπως ενεργοποιηθεί κατά λάθος στη διάρκεια της μεταφοράς του, ενώ μπορείς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τη συσκευή σου όπου και αν βρίσκεσαι με το εργαλείο γρήγορου καθαρισμού, που βρίσκεται στη βάση της συσκευής χωρίς να χάσεις χρόνο από τα αγαπημένα σου ψώνια.

Αρνήσου την ιδιοκτησία

Το βλέπεις ότι το μέλλον είναι possesionless. Αποφεύγουμε να έχουμε πολλά στην κατοχή μας γιατί μας δημιουργούν δεσμεύσεις και περιορίζουν τις εναλλακτικές μας. Εδώ ολόκληρες εταιρίες κυριαρχούν στις μεταφορές ή το real estate και δεν έχουν στην κατοχή τους ούτε ένα όχημα ή ακίνητο και δεν μπορείς να το κάνεις εσύ; Δε λέμε να γίνεις ασκητής και να ζεις με τα απαραίτητα. Όμως για σκέψου, αντί να αγοράσεις αυτοκίνητο μπορείς να κάνεις leasing. Αντί να αγοράζεις μουσική, μπορείς να τη στριμάρεις. Γενικά, η ιδιοκτησία δημιουργεί δεσμεύσεις και δεν τις θες. Βλέπεις, δεν είναι όλα τόσο κομψά και διακριτικά όσο η συσκευή PULZE που μεταφέρεται εύκολα παντού και με την ποικιλία λειτουργιών που διαθέτει, αλλά και τα δύο μοναδικά της χρώματα, Copper και Silver, θα σου δίνει πάντα την επιλογή που θες κάθε στιγμή. 

Παραδέξου ότι είσαι αδαής…

…Και άλλαξέ το. Ξέρεις κάτι, έχουν γεμίσει τα κοινωνικά δίκτυα από δήθεν «φωτεινούς παντογνώστες», ανθρώπους (αλλά και περσόνες) που έχουν άποψη για τα πάντα, βέβαιη και ακλόνητη. Μην γίνεις σαν αυτούς.  Μίλα για αυτά που ξέρεις, παραδέξου όσα δεν γνωρίζεις και φρόντισε να ενημερωθείς σε βάθος. Στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι όσα περισσότερα γνωρίζεις για ένα θέμα, τόσα περισσότερα συνειδητοποιείς ότι έχεις να μάθεις για αυτό. Μόνο έτσι εξελισσόμαστε και μόνο έτσι οι δημιουργοί των τσιγάρων Davidoff θα μπορούσαν να αναπτύξουν και να δημιουργήσουν ένα προϊόν νέας γενιάς που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του.

Χώρισε

Έλα παραδέξου το, οι σχέσεις είναι υπερεκτιμημένες και στο κάτω-κάτω για πόσο ακόμα θα βγαίνεις ζευγάρι μαζί με άλλα ζευγάρια. Δεν περνάς καλά; Σε παρακαλώ, δώσε TYN και μην το σκέφτεσαι, αφού άλλωστε θυμάσαι την ανεμελιά όταν ήσουν single: έκανες ό,τι ήθελες ανάλογα με τη διάθεσή σου. Να, όπως τα δύο διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης  του PULZE, το Standard για μια έντονη γευστική εμπειρία και το Eco για μία πιο ήπια. Η Standard λειτουργία θέρμανσης ενεργοποιείται όταν πατήσεις το κουμπί λειτουργίας και το αφήσεις  στην πρώτη δόνηση, ενώ η Eco λειτουργία όταν το αφήσεις στη δεύτερη δόνηση.

Για το 2022 η ευχή μας είναι να ζητάς αυτό που θες δίχως συμβιβασμούς και να θυμάσαι ότι οι πιο ασυνήθιστοι στόχοι είναι αυτοί που θα οδηγήσουν πιο εύκολα στην απόλαυση, έτσι όπως την ορίζει ο καθένας. Κάνε τη διαφορά, θέσε στόχους ασυνήθιστους και άσε στο PULZE να σου προσφέρει μια εμπειρία απόλαυσης καπνού με λιγότερη μυρωδιά, πέρα από τα συνηθισμένα.