Και τι έγινε με την Emily In Paris; Αφού είδαμε την πρώτη σεζόν σε ένα βράδυ και αναπτύξαμε έναν άτυπο εθισμό στο να παρακολουθούμε μια σειρά της οποίας την πρωταγωνίστρια μισούμε, χωρίς να είναι καν αυτό το ζητούμενο, είδαμε και τη δεύτερη. Και πώς ήταν η δεύτερη; Λίγο χειρότερη από την πρώτη. No reason season, μας βούλιαξε στο hate binging, μας ζάλισε με τα στερεότυπα, τα κακόγουστα outfits με styling μιας άλλης εποχής. Εποχής που το Gossip Girl μεσουρανούσε. Μέχρι και κράξιμο έφαγε η Emily για αναπαραγωγή στερεοτύπων από την ουκρανική -ναι- κυβέρνηση, λόγω του χαρακτήρα της Kyiv, που έκλεβε ακριβές τσάντες σαν να είναι το πιο νόμιμο πράγμα στον κόσμο.

Στο μεταξύ, μέχρι να λύσουμε το ερώτημα γιατί βλέπουμε σειρές που μας ανεβάζουν την πίεση μας κάνουν να συνηθίζουμε το καθεστώς του cringe, το ελληνικό Netflix έρχεται να τρολάρει την Emily in Paris και να την κάνει Emily in Greece.

 Ναι, τα επόμενα «ποστ» στον λογαριασμό της Emily δεν περιλαμβάνουν ούτε ακριβές τσάντες, ούτε κρουασάν, ούτε γαλλική επαρχία και κρασιά. Στην Ελλάδα η Emily φλεξάρει Φιλιατρά, Βόλο, τσίπουρα και ικανοποιητική ποσότητα μεζέδων, μα το κυριότερο: πιτόγυρο από τη Λειβαδιά.

Η “Emily in Paris” συναντά το “YOU”;

Το πραγματικό νέο είναι πως η Emily παίρνει το ΟΚ για τρίτη και τέταρτη σεζόν, γεγονός που μας κάνει να φοβόμαστε για το πόσες ακόμα χωρίς πραγματικό θέμα και πλοκή που να βγάζει νόημα θα δούμε. Παράλληλα, υπάρχει και η φημολογία πως θα δούμε crossover επεισόδιο “Emily In Paris” και “You”. Η αφορμή δημιουργίας της θεωρίας; Το τελευταίο επεισόδιο του YOU θέλει τον Τζο να έχει μετακομίσει στο Παρίσι και να βρίσκει το νέο του θύμα, τη Μαριάν. Μιλώντας για Μαριάν, στη δεύτερη σεζόν, ο συνάδελφος της Emily, o Luc πηγαίνει μια βόλτα με την Emily στο νεκροταφείο Père Lachaise και της μιλά για όχι, μια, αλλά δυο Μαριάν. Είναι μια από τις δυο η Μαριάν του Τζο;

Θα φανεί -φοβόμαστε- στη νεκροψία.