Η Καίτη Γαρμπή έχει αποδείξει πως έχει και άλλα ταλέντα. Όπως το να πετσοκόβει όποιον χρειάζεται να ακούσει την αλήθεια, ωμά, μέσα σε όσες λέξεις της επιτρέπει ένα tweet ή ένα Instagram στόρι. Το έχει κάνει με τον Τάσο Ξιαρχό, το έχει κάνει για το ανεκδιήγητο συνέδριο για τη γονιμότητα, το έχει κάνει για το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το αν ήξεραν ή όχι οι Ράδιο Αρβύλα. Τώρα το κάνει και με τον Κωνσταντίνο Τζούμα. Πώς το κατάφερε πάλι; Μάλλον έχει βρει μια πύλη για το υποσυνείδητό μας.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας τις τελευταίες μέρες έχει προχωρήσει σε κάποιες παραληρηματικές δηλώσεις, αναφέροντας -συμφωνώντας με έναν από τους πιο μισογύνικους εκκλησιαστικούς λόγους που έχουμε ακούσει- πως η γυναικεία φλυαρία οφείλεται για τη ραγδαία αύξηση των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, προφανώς, και η Καίτη Γαρμπή, περίμενε να πέσει η σκόνη, για να τουητάρει την αλήθεια της. Μια αλήθεια απαρτιζόμενη από λίγες λέξεις και μια φωτογραφία-meme, με την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων να είναι πιο αναπολογητική από ποτέ.

“Το τσούρμο παλιακών μισογύνηδων που ενοχλούνται από τη γυνακεία φλυαρία”

https://t.co/MrS7dS3Jy4

Με αυτή τη φωτογραφία εξέφρασε το “mood” της η αγαπημένη τραγουδίστρια και τουητερού της χώρας μας. Στο μεταξύ, να θυμίσουμε πως μετά το πρώτο φάουλ, ο Κωνσταντίνος Τζούμας βρέθηκε εκ νέου καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, κερνώντας λίγο ακόμα παραληρηματικό λόγο και χαρακτηρίζοντας μια δημοσιογράφο «ανόητη» με υποτιμητικό τόνο. Διάβασε περισσότερα για αυτό εδώ.