Οι φήμες ότι ο The Weeknd και η Αντζελίνα Τζολί βγαίνουν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μήνες. Και οι δύο δεν έκαναν καμία δήλωση για το φημολογούμενο φλερτ, αλλά ίσως ο The Weeknd μόλις επιβεβαίωσε τη σχέση τους στο νέο του τραγούδι. Κάποιοι οπαδοί είναι πεπεισμένοι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

«And my new girl, she a cinema star/My new girl, she a cinema star», τραγουδάει ο The Weeknd. Προφανώς, μερικές κοινές φωτογραφίες τους να δειπνούν παρέα δεν είναι απόδειξη. Και βασικά, να ναι καλά τα παιδιά.

Ο The Weeknd κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ του, Dawn FM , την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου. Οι μουσικοκριτικοί το θεωρούν αριστούργημα. Ενδιαφέρον έχει και το εξώφυλλο του άλμπουμ. Σε αυτό το The Weeknd φοράει μακιγιάζ και προσθετικά που τον γερνούν περίπου 40 χρόνια. Τα μαλλιά του είναι γκρίζα, έχει κηλίδες στο πρόσωπο και το δέρμα του είναι ζαρωμένο και μαραμένο.

https://t.co/VAunBbJdcN

Η αφήγηση από τον Jim Carrey επιβεβαιώνουν ότι μεγάλο μέρος αυτού του άλμπουμ αφορά τον θάνατο. Είναι πιθανό, με αυτό το εξώφυλλο του άλμπουμ, ο The Weeknd να απεικονίζει τον εαυτό του στο τέλος της ζωής του. Ο Weeknd σκέφτέται -αν κρίνουμε από τους στίχους- πολύ για το θάνατο και τη θνητότητα σε αυτόν τον δίσκοΚαι το εξώφυλλο του Dawn FM το αντικατοπτρίζει.

Μετά το After Hours , που είδαμε τον The Weeknd να φοράει ματωμένους επιδέσμους στο πρόσωπό του για να μεταφέρει ένα μήνυμα, φαίνεται ότι ο καλλιτέχνης έχει ένα άλλο concept άλμπουμ στα χέρια του.