Μετά την εξοργιστική δήλωσή του για τις γυναικοκτονίες, που κατά τον ίδιο οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών, ο Κωνσταντίνος Τζούμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ANT1. Αυτή τη φορά, κατάφερε να ανησυχήσει τους θεατές, γιατί εκτός από το γεγονός ότι είναι εριστικός, δεν βγάζει και κανένα νόημα. Θα αναρωτιόμασταν γιατί συνεχίζει να παίρνει χώρο στον τηλεοπτικό αέρα, εφόσον ήδη θεωρεί πως έχει δώσει την εξήγησή του, λέγοντας πως έκανε «μαύρο χιούμορ», και από τη στιγμή που είναι εμφανές πως είναι τουλάχιστον ταραγμένος, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε περί γυναικοκτονιών, σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Πρωινό, τονίζοντας πως:

«Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω». Τότε, η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός.

Οι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη, ρωτώντας τον: «Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;». Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, όμως συνέχισε το παραλήρημά του: «Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ».

Μετά ο πανικός. Φωνές και επιθέσεις. Και μετά από αυτά, αποφάσισε να δηλώσει «κατά των γυναικοκτονιών, υπέρ των γυναικών», γιατί λατρεύει τις γυναίκες. Το να αποφασίζει κανείς να ακυρώσει τον ίδιο του τον εαυτό είναι μια υπόθεση, το να συνεχίζουμε να «απολαμβάνουμε» σαδιστικά την πορεία αυτής της αυτοακύρωσης, ενώ φαίνεται καθαρά πως το υποκείμενο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, είναι μια άλλη.