Έχουμε δει διάφορες «εκτελέσεις» των χαρακτηριστικών κινουμένων σχεδίων της Disney κατά καιρούς και ήταν θέμα χρόνου να δούμε τις εμβληματικές πριγκίπισσες να παρουσιάζονται ως ισχυρές γυναίκες καριέρας, να κάνουν την εμφάνισή τους στους πίνακες της Αναγέννησης ή ακόμη και στο Game of Thrones. Γενικά, η απήχηση που έχουν οι πριγκίπισσες της Disney είναι τεράστια και είναι λογικό να έχουν εμπνευστεί και καλλιτέχνες. Η εικονογράφος Daria Artemieva με έδρα το Κίεβο, η οποία δείχνει πώς θα έμοιαζαν αυτοί οι παραμυθένιοι χαρακτήρες αν ήταν σύγχρονοι millennials, είναι ένα από αυτά τα άτομα.

Η Χιονάτη φαίνεται να βγάζει μια selfie, η Σταχτοπούτα να απολαμβάνει ένα κομμμάτι πίτσας και η Ποκαχόντας εικονογραφείται στο μουσικό φεστιβάλ Coachella. Ωστόσο, κάθε μοντέρνο makeover διατηρεί το χαρακτηριστικό στιλ και την προσωπικότητα κάθε πριγκίπισσας. Σε μια εικόνα, η Άριελ φοράει το εμβληματικό «μπικίνι» της με κοχύλι πάνω από ένα λευκό τοπ, και σε μια άλλη, μια μοντέρνα Μπελ (Η Πεντάμορφη και το Τέρας) φοράει τζιν με σχέδιο κεντήματος ένα τριαντάφυλλο.

Η Artemieva απεικονίζει επίσης εμβληματικά ζευγάρια της Disney που ζουν σύγχρονες ζωές. Η Άριελ και ο Πρίγκιπας Έρικ φαίνονται να φιλιούνται σε μια παραλία και η Μπελ και το «Τέρας» εικονογραφούνται να κάνουν παρέα δίπλα στο αυτοκίνητό τους. Ανεξάρτητα από το σενάριο, όλες οι ψηφιακές εικονογραφήσεις της Artemieva διατηρούν πάντα αυτή τη γοητευτική μαγεία της Disney.