Εντάξει, από ένα σημείο και μετά δεν περιμένεις και πολλά. Οι περισσότεροι, εδώ και χρόνια, έχουμε καταλάβει τι εστί Κωνσταντίνος Τζούμας και έχουμε πάψει να παίρνουμε τα όσα λέει στα σοβαρά, όμως αυτή τη φορά, ο Έλληνας ηθοποιός, συγγραφέας, χορευτής και ραδιοφωνικός παραγωγός ξεπέρασε τον εαυτό του. Και αυτό θέλει προσπάθεια, δεν είναι τόσο απλό.

Η πάντα «ανατρεπτική» φωνή του ραδιοφώνου, η οποία θεωρεί «μπανάλ» τις πορείες και τον αγώνα του λαού, σχολίασε την επικαιρότητα με σκοπό να βρεθεί και ίδιος σε αυτή. Τα κατάφερε. Φτάσαμε 2022, παιδιά, ας προχωρήσουμε επιτέλους και ας αφήσουμε μερικούς ανθρώπους να ζουν με τις μνήμες τους, ας τους αφήσουμε να αναπολούν τις μαγικές στιγμές στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Με δηλώσεις του στο «Πρωινό», μίλησε για όλα. Σχολίασε την επικαιρότητα με τον γνωστό «Τζούμας way» ενώ μας έκανε γνωστό ότι «απέχω από το σεξ πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Έχω εξοικειωθεί με αυτό». ΟΚ, προχωράμε.

Αφού είπε την άποψή του για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με μερικά «so what» και ποιος είναι αυτός, πέταξε την εξυπνάδα της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε το παραλήρημα του Μητροπολίτη Κοζάνης και το «εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;».

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας; «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».